Life

Patru ani de la moartea Ionelei Prodan. Anamaria Prodan: ”Asta este drama vieții mele, nu divorțul”

Pe 16 aprilie 2022 se împlinesc patru ani de la moartea regretatei cântărețe Ionela Prodan, iar fiica ei, Anamaria, a vorbit despre ce va face la pomana artistei.
11.04.2022 | 13:46
Patru ani de la moartea Ionelei Prodan Anamaria Prodan Asta este drama vietii mele nu divortul
Anamaria Prodan pune la punct pomana de patru ani pentru Ionela Prodan, regretata sa mmaă care s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan recunoaște că rănile deschise odată cu momentul în care mama ei, regretata artistă Ionela Prodan, a încetat din viață, sunt departe de a se vindeca. ”Au trecut patru ani, dar tot îmi este greu, nu mă pot obișnui cu gândul”, ne spune, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan pregătește pomana de patru ani de la moartea Ionelei Prodan

Acum patru ani, pe 16 aprilie, Ionela Prodan se stingea din viață după o lungă suferință și luptă cu boala care a măcinat-o. Suferea de un perfid cancer pancreatic și, deși a încercat toate tratamentele posibile, boala a răpus-o.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, timp de un an și jumătate, Anamaria Prodan a fost nedezlipită de regretata sa mamă, însoțind-o la clinici din România și din străinătate pentru tratamentele menite să o salveze pe artista care, până în ultima clipă de viață nu a știut de ce boală suferă.

”Memoria ei trebuie să rămână întotdeauna vie. Asta este, de fapt, marea dramă a vieții mele, nu divorțul. Nu Reghecampf, nu probleme cu alți manageri, nu problemele din fotbal. Moartea mamei mele este drama vieții mele și a copiilor mei”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan ne-a precizat că, odată cu pomana pe care o va face în memoria mamei sale, va încerca să ajute oameni care chiar au nevoie de atenția celor tineri. ”Încă ne organizăm cu evenimentul, nu am toate detaliile”, ne-a dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan împarte pachete cu mâncare la căminele de bătrâni

Anamaria Prodan a mărturisit pentru FANATIK că anul acesta a decis ca pomana făcută în memoria Ionelei Prodan să fie una dedicată celor în vârstă, celor care nu mai au niciun sprijin și care sunt internați în centre pentru seniori.

ADVERTISEMENT

”Voi duce pachetele la căminele de bătrâni. Momentan am stabilit să facem pachetele cu mâncare de post, atât. Nu știu exact numărul lor, nu am făcut un calcul exact, dar vor fi destul de multe”, ne-a dezvăluit Anamaria Prodan.

Ziua de 16 aprilie, cea în care regretata Ionela Prodan a încetat din viață, va fi una în care Anamaria Prodan va merge și la cimitir, acolo unde își doarme somnul de veci mama sa. ”În ziua în care s-a petrecut tragedia, vom merge și la cimitir, pentru slujba de pomenire. Vom face ceea ce este creștinește, mama era credincioasă”, a precizat, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

La Cimitirul Bellu, ne-a mai explicat ea, va merge însoțită la pomana Ionelei Prodan de cei trei copii pe care îi are, Rebeca, Sarah și Laurențiu jr. ”Ne pregătim de momentul în care o vom pomeni. Vor veni și fetele în țară. Ziua în care a murit mama mea marchează, într-un fel, și ziua de naștere a fetei mele mai mari, Rebeca. Ea este născută pe 19 aprilie”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Ionela Prodan îi apare, regulat, în vis fiicei sale, Anamaria

Anamaria Prodan mărturisea, pentru FANATIK, că regretata sa mamă îi apare regulat în vis, mai ales în clipe de restriște. De curând, mărturisea impresarul, aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, a avut momente în care și-a visat mama.

Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!’. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, spunea Anamaria Prodan pentru FANATIK în urmă cu ceva timp, atunci când despărțirea ei de Laurențiu Reghecampf a devenit o certitudine.

În altă ordine de idei, Anamaria Prodan mărturisea acum ceva vreme că problemele din relația cu Laurențiu Reghecampf au început în perioada în care ea era ocupată cu îngrijirea mamei sale, bolnavă de cancer.

Averea lăsată de Ionela Prodan. Cântăreața avea o relație bună cu ginerele ei, Laurențiu Reghecampf

Ionela Prodan a avut două fiice, pe Anamaria și pe Anca. Cu toate acestea, moștenirea, una uriașă – proprietăți imobiliare, bani și drepturi de autor-, a rămas la Anamaria Prodan, Anca luând decizia să cedeze tot ce i s-ar fi cuvenit surorii sale. De altfel, moștenirea pe care a primit-o de la mama sa este și unul dintre motivele invocate de Anamaria Prodan în disputele pe care le are cu privire la partajul cu Laurențiu Reghecampf.

”Toată averea este a mea, totul! Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niște lucruri care sunt dureroase, niște lucruri în care nu vreau să intru prea mult. Dar nu există nimic din ceea ce se spune. Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de împărțit o casă în America, una singură!, și una în Snagov”, ne spunea Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, despre partajul cu Laurențiu Reghecampf.

În altă ordine de idei, povestea Anamaria pentru FANATIK, relația dintre viitorul fost soț al ei, Laurențiu Reghecampf, și regretata sa mamă a fost una foarte bună. ”L-a iubit ca pe Dumnezeu. L-a iubit enorm! Dacă eu spuneam ceva, în contradictoriu cu Laurențiu era nenorocire, era băiatul ei”, mai spunea Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018

Ionela Prodan s-a stins din viață acum patru ani, pe 16 aprilie 2018, după o lungă luptă cu boala de care suferea. Măcinată de un cancer pancreatic, regretata artistă a încercat diferite tratamente, la clinici din România, Turcia și alte țări.

Cu toate acestea, tratamentele nu au dat rezultatele scontate, iar Ionela Prodan și-a dat obștescul sfârșit pe un pat de spital, la Elias, în București. ”Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date”, se arata în comunicatul transmis de spital acum patru ani, după decesul artistei din cauza unui stop cardiorespirator.