News

Patru luni fără Cristina Țopescu! Ce s-a întâmplat cu casa în care s-a stins din viață jurnalista

09.05.2020 | 14:45
Patru luni fara Cristina Topescu Ce sa intamplat cu casa in care sa stins din viata jurnalista
ADVERTISEMENT

Pe 12 ianuarie 2020, Cristina Țopescu era găsită fără suflare de polițiști în locuința proprie, după ce o vecină apela numărul de urgență 112, speriată că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Au trecut deja aproape patru luni de atunci, iar tragedia rămâne prezentă în gândurile tuturor celor care au cunoscut-o și apreciat-o.

Cât despre vila în care fosta prezentatoare TV și-a dat ultima suflare, după ce au încercat o bună perioadă de timp să o închirieze, proprietarii s-au văzut nevoiți să o vândă în schimbul unei sume mult sub cea la care s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Proprietarii vilei în care a murit Cristina Țopescu au vândut imobilul după aproape două luni de la tragedie

Cum era de așteptat, având în vedere contextul tragic, nimeni nu a fost să locuiască acolo, în ciuda chiriei avantajoase oferite de cei care dețin imobilul din Otopeni. În cele din urmă, după aproape două luni de la decesul jurnalistei, văzând că nu reușesc, aceștia au acceptat să vândă vila, mulțumindu-se cu un preț mult mai mic decât cel pe care îl fixaseră inițial.

Singura veste bună este aceea că Bonnie, unul dintre sufletele foarte dragi Cristinei Țopescu, și-a regăsit în sfârșit fericirea în căminul noii sale stăpâne, Erika Cosescu. Femeia a îndrăgit-o imediat, iar acum cățelușa este un membru „cu acte în regulă” al familiei ei. Simpaticul patruped a fost găsit chiar la pieptul fostei jurnaliste, la aproape trei săptămâni de când aceasta a suferit stopul cardio respirator care i-a adus sfârșitul.

ADVERTISEMENT

Bonnie este fetița mamii acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel.

Cel mai important e să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!”, a declarat noua stăpână a cățelușei.

ADVERTISEMENT

Ipoteză șocantă: doi dintre câinii jurnalistei ar fi fost uciși

Kuki Bărbuceanu, bărbatul care a preluat patru dintre câinii Cristinei Ţopescu susține că patrupezii găsiţi morţi în casa Cristinei Ţopescu ar fi fost ucişi. Potrivit acestuia, totul ar fi pornit de la Sissi, o altă cățelușă a jurnalistei, care avea un comportament extrem de agresiv.

Nu avem încă rezultatul necropsiei de la IDSA, dar din ce bănuim noi şi mai mult ca sigur aşa s-a întâmplat, câinii morţi au fost ucişi de o căţea a Cristinei, foarte agresivă. Această Sissi reacţiona foarte agresiv când alt câine încerca să o domine şi sărea la bătaie. Cei doi câini care erau deja morţi probabil au fost omorâţi de Sissi.

ADVERTISEMENT

Al treilea câine a fost adoptat de o prietenă de-a Cristinei. Acesta nu voia să se dea jos în ruptul capului de lângă Cristina. Cred că câinii au fost muşcaţi de căţeaua agresivă când s-a adunat lumea la uşă, să forţeze intrarea. Probabil din cauza agitaţiei a sărit la bătaie şi i-a ucis. Cam ăsta ar fi fost misterul”, a declarat Kuki Bărbuceanu la România TV.

ADVERTISEMENT
Tags: