Fotbal intern

Paul Anton, omul cu golurile spectaculoase la Dinamo. De când nu a mai marcat o dublă

04.03.2021 | 21:51
Paul Anton omul cu golurile spectaculoase la Dinamo De cand nu a mai marcat o dubla
ADVERTISEMENT

Lui Paul Anton îi merge de minune în Cupa României și a calificat-o pe Dinamo în semifinale, după 3-1 cu Dunărea Călărași. Mijlocașul de 29 de ani a reușit astfel prima dublă în tricoul alb-roșu.

Fotbalistul adus la Dinamo de Mircea Rednic și care a adus un profit considerabil clubului este poate cel mai în formă jucător al lui Dinamo, care poate trage echipa după el în unele momente de joc.

ADVERTISEMENT

Anton e evaluat la nu mai puțin de un milion de euro conform transfermarkt și mai are contract cu Dinamo până pe 30 iunie 2022, ceea ce înseamnă că ar putea fi din nou principalul produs de export al „câinilor”.

Paul Anton o salvează pe Dinamo cu două execuții de senzație. E prima dublă în tricoul alb-roșu

Paul Anton a reușit o dublă în meciul din sferturile de finală ale Cupei României cu Dunărea Călărași și o califică pe Dinamo în semifinalele competiției, după reușitele din minutele 32 și 44.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul dinamovist e la a treia „abatere” în acest sezon, după ce a reușit un gol extrem de spectaculos și împotriva celor de la Poli Iași, când a marcat cu un șut în vinclu de la peste 25 de metri, în meciul câștigat cu 3-1.

Anton a mai marcat în Casa Pariurilor Liga 1 chiar împotriva lui FC Voluntari, viitoarea adversară din etapa a  27-a și care e o partidă extrem de importantă. Cu o victorie, ilfovenii o pot depăși pe Dinamo în clasament, care ar putea pica pe locul 14.

ADVERTISEMENT

Paul Anton nu a mai marcat o dublă de trei ani. A reușit trei duble în carieră. Prima a fost chiar împotriva lui Jerry Gane

Paul Anton a reușit să marcheze o dublă după trei ani! Ultima reușită de acest gen a venit în 2018, pe vremea când juca la Anzhi Makhackala, împotriva celor de la Tosno, din prima ligă a Rusiei, disputat pe 17 martie 2018. Și atunci, Anton făcea „dubla” în prima repriză.

Prima dublă din cariera de jucător a lui Paul Anton a venit în tricoul celor de la Pandurii Târgu Jiu, în 2013, când mijlocașul reușea să aducă victoria cu 3-1 împotriva celor de la Turnu Severin, când Jerry Gane se afla pe banca adversarei.

ADVERTISEMENT

Cele 3 duble din cariera lui Paul Anton

  • 04.03.2021: Dunărea Călărași – Dinamo
  • 17.03.2018: Anzhi  Makhackala – Tosno 2 – 0
  • 12.05.2013: Pandurii Târgu Jiu – CS Turnu Severin

Cifrele lui Paul Anton la Dinamo

  • 1.000.000 de euro e cota mijlocașului dinamovist de 29 de ani
  • 5 goluri și 1 assist a reușit Paul Anton în 18 meciuri pentru „câini”
  • 30 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul cu Dinamo
ADVERTISEMENT