Life

Paula Seling, declarații despre noul an școlar pentru fetița ei. Cum o tratează colegii: „Știu deja că ea e fata unei persoane publice”

Paula Seling, declarații despre noul an școlar pentru fetița ei, Elena. Ce spune aceasta despre cum o tratează colegii de clasă.
14.09.2023 | 22:48
Paula Seling declaratii despre noul an scolar pentru fetita ei Cum o trateaza colegii Stiu deja ca ea e fata unei persoane publice
Paula Seling, declarații despre noul an școlar. Foto Captură tv
ADVERTISEMENT

Paula Seling, declarații despre noul an școlar pentru fetița ei. Cum o tratează colegii de clasă pe Elena, copila adoptată de artistă.

Paula Seling, declarații despre noul an școlar. Cum se descurcă fetița ei

Paula Seling a avut noi emoții pentru fetița ei, care a început acum noul an școlar. Elena, copila adoptată de artistă acum șapte ani, este foarte plăcută de colegii ei!

ADVERTISEMENT

Conform spuselor cântăreței, Elena nu are probleme la școală și este chiar o fată săritoare. Îi place la școală și se înțelege foarte bine cu ceilalți copii, cărora nu le pasă că este fiica unei vedete.

Pentru că da, artista spune că mulți dintre colegii fetei sale știu că mama ei este o vedetă, dar acest lucru nu înseamnă nimic pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție.

Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei”, a spus artista pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Ce fac împreună Paula Seling și fiica ei

Paula Seling spune că fiica ei știe cum să se facă plăcută de colegi și este darnică. Aceasta stă la afterschool și face temele, așa că atunci când merge acasă este în mare parte liberă.

„Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei.

ADVERTISEMENT

De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală.

Acasă, mai completam când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbam cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!”, a spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: