Life

Pavel Bartoș a ajuns pe patul de spital. Intervenția pe care a suferit-o: ”O să mă chinui”

Pavel Bartoș, pe masa de operație. Ce procedură chirurgicală a făcut și cum va fi recuperarea pentru renumitul prezentator.
28.12.2023 | 08:45
Pavel Bartos a ajuns pe patul de spital Interventia pe care a suferito O sa ma chinui
Pavel Bartoș, pe masa de operație. Ce procedură chirurgicală a făcut și cum va fi recuperarea pentru renumitul prezentator. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul actor a ajuns pe patul de spital chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Intervenția pe care a suferit-o și care este motivul pentru care spune că o să se chinuie puțin mai mult de acum înainte, până se va face bine.

Pavel Bartoș, pe masa de operație. Ce procedură chirurgicală a făcut și cum va fi recuperarea pentru renumitul prezentator

Pavel Bartoș a transmis pe rețelele de socializare că a fost nevoit să ajungă pe masa de operație. Ce procedură chirurgicală a făcut și cum va fi recuperarea pentru renumitul prezentator de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a transmis un mesaj pe un ton glumeț, precizând că a suferit o intervenție de menisc, dar și de ligament încrucișat. De asemenea, doctorul i-a reparat și ceva cartilaje, motiv pentru care recuperarea nu va fi deloc ușoară.

În următoarea perioadă se va susține de cârje și nu va putea fi văzut la evenimente și spectacole. Din fericire, lucrurile au decurs ca la carte în blocul operator, unde a fost pe mâinile unui medic extrem de bun.

ADVERTISEMENT

„Recunosc, anul ăsta Moş Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă aşteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat şi cu o operaţie m-a gratulat!

Una la menisc, ligament încrucişat şi ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine acum şi sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste beţe de schi, pardon, catalige în forme de cârje, dar până mă însor îmi trece”, a scris Pavel Bartoș pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș: ”Recuperare ușoară să am”

Pavel Bartoș este mulțumit că a fost operat de un medic extraordinar, pe mâinile cărora au ajuns foarte multe persoane cu aceeași problemă medicală. Doctorul este cunoscut pentru răbdarea și încrederea pe care o oferă pacienților săi.

„Recuperare ușoară să am pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni și dacă sunteți neastâmpărați să rămâneți sănătoși!”, a completat actorul pe social media.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie internauții i-au lăsat numeroase mesaje de sănătate. Au fost și persoane care i-au dezvăluit lui Pavel Bartoș că au trecut prin aceeași intervenție chirurgicală zilele acestea și i-au lăsat fotografii în cârje.

ADVERTISEMENT