Life

Pavel Bartoș, detalii despre noul sezon de la Vocea României. Ce părere are despre Horia Brenciu

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre noua stagiune de la Vocea României, de la Pro TV. Ce spune despre antrenorul Horia Brenciu.
15.09.2023 | 19:36
Pavel Bartos detalii despre noul sezon de la Vocea Romaniei Ce parere are despre Horia Brenciu
Pavel Bartoș, dezvăluiri despre noua stagiune de la Vocea României. Ce spune despre antrenorul Horia Brenciu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator și actor a dat din casă. Vedeta are mai multe detalii despre noul sezon de la Vocea României. Ce părere are despre Horia Brenciu care împarte același scaun cu cântăreața Theo Rose.

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre noua stagiune de la Vocea României. Ce spune despre antrenorul Horia Brenciu

Pavel Bartoș vine cu dezvăluiri despre noua stagiune de la Vocea României. Actorul a spus ce părere are despre antrenorul Horia Brenciu care a mai făcut parte din echipa emisiunii de talent de la Pro TV și în trecut.

ADVERTISEMENT

Renumitul moderator crede că schimbările sunt foarte bune pentru că aduc energie pozitivă. Cât despre concurenți vedeta le-a transmis românilor că vor putea vedea voci surprinzătoare și momente cu totul inedite.

„Schimbările aduc energii noi, aduc oameni frumoși și șansa unor momente de neratat. Așa că mă adaptez rapid, nu este nicio problemă. Brenciu este unul dintre oamenii alături de care am lucrat de multe ori de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Nu-mi fac griji că nu se va integra rapid în echipa noastră… încă o dată! Cât despre antrenori, cred că fiecare dintre ei a arătat de-a lungul anilor că este extraordinar și că îi ajută pe concurenți să crească și să ajungă unde speră”, a explicat Pavel Bartoș pentru viva.ro.

Vocea României, un nou sezon din 8 septembrie

Vocea României are un nou sezon care a început din 8 septembrie 2023. Telespectatorii s-au bucurat deja de participanți pasionați și care au dat totul pentru a-și atinge visele și pentru a ajunge acolo unde și-au propus.

ADVERTISEMENT

„Concurentul, în primul rând, trebuie să fie foarte deschis experiențelor noi și antrenorilor cu care ia contact. Apoi, să transmită, să le ofere celor de acasă sentimentul de apropiere.

Trebuie să arate că are pachetul complet și să-i convingă să-l voteze, odată ce ajunge în etapele live. Normal, vocea este esențială și face diferența”, a mai completat Pavel Bartoș, pentru aceeași publicație.

ADVERTISEMENT

Audițiile pe nevăzute îi fac pe antrenorii de la Pro TV să apeleze la toate armele și să lupte pentru concurenții doriți. Candidații de la Vocea României fac spectacol cu vocile lor, dar și cu poveștile de viață.

ADVERTISEMENT