Life

Pavel Bartoș, luat ”la mișto” de Amalia Enache la Premiile Gopo: „În sfârșit apari cu o femeie, nu cu Smiley”

Pavel Bartoș și-a făcut apariția la Premiile Gopo alături de o vedetă destul de cunoscută și nu e vorba despre Smiley! Cu cine s-a afișat.
25.04.2023 | 20:17
Pavel Bartos luat la misto de Amalia Enache la Premiile Gopo In sfarsit apari cu o femeie nu cu Smiley
Pavel Bartoș, tachinat de Amalia Enache. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș s-a afișat la Premiile Gopo 2023 cu o tânără actriță extrem de talentată și frumoasă! Până să vă spunem despre cine e vorba, vă zicem că Amalia Enache a ținut să îl tachineze pe prezentatorul de la PRO TV și, totodată, colegul ei.

Pavel Bartoș, luat peste picior de Amalia Enache la Premiile Gopo

Amalia Enache a ținut să remarce că e una din puținele ocazii când Pavel Bartoș apare alături de altcineva decât Smiley, acest duo fiind extrem de îndrăgit de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Pavel l-a lăsat acasă pe Smiley, coechipierul său de la Românii au talent, cel puțin pentru o seară. E vorba de seara Premiilor Gopo, care a avut loc marți, 25 aprilie 2023, la Teatrul Național.

Bartoș a pășit pe covorul roșu, gata să îi fie luat pulsul de către jurnalista Amalia Enache, alături de Andreea Vasile, parteneră în filmul „Ramon”, al cărui scenariu a fost scris de Lia Bugnar.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache nu s-a sfiit să îl ia ”la mișto”, cum se zice în termeni populari, pe colegul ei de trust. Acesta a zâmbit, amuzat de remarca știristei. La finalul momentului de pe covorul roșu, Andreea Vasile a ținut să arunce o săgeată, zicând că orice ar face tot despre Smiley se vorbește.

Amalia, către Pavel Bartoș: „În sfârșit apari cu o femeie, nu cu Smiley”. Cu cine s-a afișat actorul

„În sfârșit, apari cu o femeie, nu cu Smiley!”, a fost întâmpinarea pe care Amalia Enache i-a făcut-o actorului, la Premiile Gopo. Prezentatorul de la PRO TV a rămas perplex și chiar a spus că nu are habar cum să răspundă unei asemenea primiri.

ADVERTISEMENT

„La asta nici nu știu cum să răspund. Aici am venit cu partenera mea din filmul Ramon, care a facut un rol excepțional”, a declarat Pavel Bartoș.

„Orice facem, despre Smiley vorbim”, a completat Andreea Vasile, părând ușor iritată, însă amuzată în același timp.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a spus că a avut din start preferințe la Premiile Gopo. Unul din filmele sale favorite din acest an este „Oameni de treabă”.

pavel bartos
Pavel Bartoș, la Gopo, alături de Andreea Vasile. Foto: VOTO

Pavel a dat lovitura cu filmul Ramon

Pavel Bartoș a rupt gura târgului cu pelicula Ramon, scenariul filmului fiind scris de cea care se ocupă și de povestea din serialul Clanul de la PRO TV.

„Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el. Uite, Pavel Bartoş cu Ramon. Dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun. Dacă crezi, mergi până la capăt! Cum se va termina, vom vedea.

Dar ideea este că luptă pentru ceea ce crede. Şi bineînţeles că, de aici, situaţiile hilare, haioase, de acţiune, emoţionante, pentru că filmul conţine de toate, are toate aceste valenţe, de la comedie. Cum să zic eu, la emoţie, iubire şi acţiune. Adică le-am cam adus un fel de all inclusive”, a declarat Pavel Bartoș despre Ramon, pentru paginademedia.ro.

 

 

ADVERTISEMENT