Life

Pavel Bartoș, pe urmele lui Codin Maticiuc: „Nu suport nesimțirea!”

Pavel Bartoș a bifat un succes uriaș cu filmul Ramon, iar acum se axează tot mai mult pe filmele independente, luând-o pe urmele lui Codin Maticiuc!
27.09.2023 | 16:15
Pavel Bartos pe urmele lui Codin Maticiuc Nu suport nesimtirea
Pavel Bartoș, actor și prezentator tv. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș e în culmea fericirii după ce a văzut că munca lui este apreciată, filmul Ramon bucurându-se de un real succes atât în sălile de cinema cât și pe Netflix, platformă unde e de ceva timp disponibil.

Pavel Bartoș pregătește Ramon 2!

Bartoș devine o concurență serioasă pentru BRomania și Codin Maticiuc, cei doi lansând filme pe bandă rulantă bine primite de public. Dat fiind că producția Ramon, o comedie 100% românească, a cucerit publicul, prezentatorul Vocea României anunță, în exclusivitate pentru FANATIK, că se pregătește o continuare a poveștii. Pe lângă asta, își dorește să facă și un alt film, într-un alt registru.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a dezvăluit, pentru FANATIK, și care sunt lucrurile care îl pot băga într-o stare de nervi, asta în condițiile în care toată lumea îl știe mereu pus pe șotii, energic și optimist. Colegul lui Smiley de la PRO TV ne-a zis că nu și-ar dori nimeni să îl calce pe coadă, căci poate reacționa vehement atunci când nu îi convine ceva.

Comediantul ne-a mai spus că deși se poate enerva destul de tare când întâlnește nesimțirea în stare pură în calea sa, se calmează destul de repede căci nu îi place să stea supărat, să rămână într-o energie ce nu îi aduce nimic bun.

ADVERTISEMENT

„E greu să faci film independent în țara asta”

„Mă bucur că Ramon, pe lângă că a făcut foarte bine în cinematografe, a avut peste 200.000 de spectatori, iată pe Netflix a stat 11 zile pe locul unu. Succesul îl speri! Ar fi ipocrit să zic că nu ți-l dorești.

Normal că nu că nu te aștepți, dar ai emoții, mai ales când îl lansezi pe piață te gândești la cele mai negre scenarii. Dar uite că a fost bine, a stat bine. Lumea întreabă de el. Așa că ne gândim la o continuare, la un Ramon 2. Mai avem și un alt tip de film, că acum știi cum e, îți dă curaj.

ADVERTISEMENT

E foarte greu să faci film independent în țara asta. Tocmai de aia știu cât de greu e să îl vinzi și să-l lansezi pe piață. Tocmai de aia îmi susțin colegii din branșă. Sunt alături de ei”, a dezvăluit Pavel Bartoș pentru FANATIK.

„Nu știu dacă ai vrea să mă vezi când sunt nervos!”. Ce îi învață pe copiii săi

Actorul ne-a spus că cel mai mult detestă atunci când e luat de prost. Respectul, pe care l-a învățat de mic, este ceea ce le insuflă și copiilor săi pentru a fi bine cu ei înșiși în viață.

ADVERTISEMENT

„Sunt ca ăla care ține, ține în el și când mă enervez, nu știu dacă ai vrea să mă vezi când sunt nervos, nu știu! Mă și calmez foarte repede. Mă calmez foarte repede, pentru că îmi dau seama că supărarea asta nu folosește la nimic și oricum nu mie. În general, nu îmi place să fiu supărat. Dacă sunt supărat mă dau în spate, încerc să nu reacționez pe moment. Respir de 10-11 ori și îmi trece. 

Nu suport nesimțirea. Asta mă scoate din sărite. Știi? Când ești luat de prost, acele momente când ești luat de prost. Uite, pot să înțeleg prostia, dar nu nesimțirea. Știi cum e? Eu am învățat de mic copil și asta încerc să le insuflu și copiilor mei: respectul. Respectă-i pe cei din jurul tău. Și când se încalecă această graniță începe să mă deranjeze”, a adăugat Pavel Bartoș pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT