Life

Pavel Bartoș, realizare importantă. Actorul va avea un spectacol de teatru scris de el: “Mă dezvălui în fața oamenilor cum n-am făcut-o niciodată”

Pavel Bartoș va marca o realizare importantă în carieră. Va fi pus în scenă un spectacol de teatru scris de însuși prezentatorul de la Vocea României.
02.11.2022 | 14:59
Pavel Bartos realizare importanta Actorul va avea un spectacol de teatru scris de el Ma dezvalui in fata oamenilor cum nam facuto niciodata
Pavel Bartoș a scris un scenariu pentru un spectacol care va avea premiera în curând. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș se bucură de o realizare importantă în cariera sa artistică. În curând va avea premiera un spectacol de teatru după un scenariu scris de el.

Realizare importantă pentru Pavel Bartoș. Va fi pus în scenă un spectacol scris de el

Prezentatorul de la Vocea României va prezenta One man aproape show, un spectacol după un scenariu scris de el. Acesta cuprinde mai multe elemente autobiografice, care sunt tratate cu mult umor.

ADVERTISEMENT

Actorul și-ar fi dorit ca spectacolul să aibă premiera înainte de pandemie, dar nu s-ar fi putut bucura de show cu un număr restrâns de spectatori în sală. Acesta a preferat să aștepte ridicarea restricțiilor.

Pavel Bartoș a făcut dezvăluiri despre spectacolul său, care este unul despre viață. Prezentatorul TV a mai spus că, prin intermediul acestui spectacol, se va dezvălui în fața publicului așa cum nu a mai făcut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

“Este un spectacol despre decizii bune sau rele, despre greșeli sau negreșeli, despre iubire în toate formele ei și viață pur și simplu, iar mesajul este unul foarte clar: viața trebuie și merită trăită din plin.

E un spectacol la care țin foarte mult și care mi-aș fi dorit să aibă premiera acum 2 ani, înainte de pandemie, dar ea a venit brutal peste noi și nu puteam să mă bucur de el pe deplin cu un public restrâns în sală.

ADVERTISEMENT

Am așteptat clipa în care pot să am 100% spectatori în sală și iată că ea a venit.

Este un spectacol despre viață, optimist, sincer, poate prea sincer, în care îmi pun sufletul pe tavă și mă dezvălui în fața oamenilor cum n-am făcut-o niciodată până acum. O fac pentru că acum este momentul.”, a explicat Pavel Bartoș, potrivit libertatea.ro.

Când va avea premiera spectacolul lui Pavel Bartoș

Spectacolul lui Pavel Partoș are un mesaj important, acela de a trăi viața din plin. Prezentatorul ține foarte mult la acest spectacol, care reprezintă o realizare cu adevărat importantă în cariera sa artistică.

ADVERTISEMENT

“Mesajul este foarte clar: viața e frumoasă, avem una singură, și merită trăită din plin.

Acest spectacol vine într-un punct al carierei și al vieții mele în care cred că mă definește și cu atât mai mult țin la el.

Punerea în scenă va avea puternice accente de umor și autoironie.”, a adăugat vedeta de la Pro TV.

Spectacolul va avea premiera pe 18, 18 noiembrie și 4 decembrie, la Teatrul Odeon din București.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Pavel Bartoș a mai bifat o realizare importantă anul acesta. Prezentatorul de la Pro TV este producător și actor în filmul Ramon, care va apărea la cinema în februarie 2023.

În lungmetrajul produs de Pavel Bartoș vor juca și alți actori cunoscuți, cum ar fi Elvira Deatcu și Carmen Tănase. Și Smiley va avea un rol în film, dar și Andreea Esca.

ADVERTISEMENT