Life

Pavel Bartoș, adevărul despre relația cu Smiley la Vocea României: “Nu ne influențăm.” Ce sfaturi îi cere cântărețul

Pavel Bartoș a spus adevărul despre relația cu Smiley la Vocea României. Ce sfaturi îi cere cântărețul prezentatorului de la Pro TV.
16.09.2022 | 11:23
Pavel Bartos adevarul despre relatia cu Smiley la Vocea Romaniei Nu ne influentam Ce sfaturi ii cere cantaretul
Pavel Bartoș, despre relația cu Smiley la Vocea României. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a vorbit despre relația cu Smiley la Vocea României. Prezentatorul a dezvăluit dacă îi dă sau nu sfaturi bunului său prieten în privința concurenților.

Pavel Bartoș, adevărul despre relația cu Smiley la Vocea României

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună Românii au talent de 12 ani, însă la Vocea României acesta din urmă este jurat și antrenor.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Pavel Bartoș recunoaște că e o adevărată provocare să fie singur la cârma show-ului de la Pro TV, deoarece trebuie să “gestioneze singur toate lucrurile”, fără a avea sprijinul unui partener.

În același timp, actorul speră să fie mai bun de fiecare dată și este fericit să vadă că oamenii se bucură se prezența sa la cârma emisiunii.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a mai spus că are momente în care simte nevoia să-l aibă alături pe Smiley, dar îi place să fie și de unul singur.

“Da, mi-aș dori ca la un moment dat să mă mai sprijin de un partener cum este Smiley, dar, pe de altă parte, iubesc să fiu și așa, pentru că lumea te descoperă și altfel.

ADVERTISEMENT

Este provocator pentru un actor să prezinte și în cuplu, să prezinte și singur., a declarat Pavel Bartoș pentru revista VIVA.

Încă de la început, Smiley și Pavel Bartoș au fost de acord să nu se influențeze unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ginei Pistol ia singur deciziile în privința concurenților de la Vocea României, fără a cere sfatul lui Pavel Bartoș.

“De la început a fost un Gentlemens Agreement între noi să nu ne influențăm, pentru că mi se pare incorect față de el. Atunci, nu ar lua el hotărârile și ar fi influențat de ceva.

Cred că este mult mai corect, provocator și tentant să iei tu deciziile, să vezi dacă acea voce îți place sau nu. Eu sunt prezentatorul tuturor antrenorilor și tuturor concurenților, eu îi susțin pe toți.

Pe mine mă doare când nu se întorc scaunele, când concurenții vin și după aceea pleacă acasă.”, a mai spus actorul.

Ce sfaturi îi cere Smiley lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș are trei fiice, așa că a fost întrebat dacă Smiley îi cere sfaturi în privința rolului de tată. Din fericire, amândoi au alături de ei partenere care se descurcă foarte bine ca părinți.

Smiley a stat ani buni în apropiere de Pavel Bartoș, așa că a învățat unele lucruri din viața de părinte.

Actorul recunoaște că mai sunt momente în care cântărețul apelează la sfaturile lui. Cu toate că îl ajută, nu îi spune cum ar trebui să-și crească fiica.

“Eu și el avem parte de mare noroc în viețile noastre. Jumătățile care ne înconjoară știu foarte bine să gestioneze lucrurile astea părintești. El a stat atâția ani pe lângă mine, a prins toate etapele fetițelor mele și, cumva, a învățat din mers.

Culmea, a fost pregătit pentru acest moment. Normal că mai sunt unele mici sfaturi, dar nu sunt de genul cum să îți gestionezi copilul, pentru că eu consider că fiecare familie, fiecare părinte își gestionează copilul în funcție de situație.

Nu trebuie să fie un sfat din afară. Și părinții noștri ar spune: Pe vremea noastră, uite așa se creșteau copiii. Nu, tu trebuie să îți crești copilul așa cum simți tu. În primul rând, condiția principală este să îți iubești copilul.”, a explicat Pavel Bartoș pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT