Life

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme. Reacția Adelei Popescu atunci când l-a văzut: „Au fost ani în care n-am putut să spun asta”

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme, iar schimbarea este una vizibilă cu ochiul liber. Cum a reacționat Adela Popescu, moderatoarea emisiunii Vorbește lumea, când l-a văzut.
17.03.2022 | 16:11
Pavel Bartos a slabit 12 kilograme Reactia Adelei Popescu atunci cand la vazut Au fost ani in care nam putut sa spun asta
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro Tv, pentru a vorbi despre schimbarea care s-a produs în viața lui în ultimul timp. Îndrăgitul prezentator a slăbit aproximativ 12 kilograme și a dezvăluit ce l-a determinat să facă acest lucru. Adela Popescu i-a făcut un compliment neașteptat.

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme. Cum a reacționat Adela Popescu

În luna august a anului trecut, Pavel Bartoș a simțit nevoia să facă o schimbare în viața lui, deoarece acumulase câteva kilograme în plus care îl incomodau atât în viața de zi cu zi cât și pe scenă, în cadrul spectacolelor de teatru.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, cea care îi este prietenă de mai bine de 14 ani, i-a făcut un compliment mai puțin obișnuit gazdei de la Românii au talent. Aceasta i-a spus că arată foarte bine, spre deosebire de anii trecuți.

„Pavel, acum, fără nicio glumă, eu te-am văzut acum un timp și chiar mă minunam ce bărbat bine ești și au fost niște ani în care n-am putut să spun asta despre tine.”, a spus Adela Popescu și a izbucnit în râs.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș nu s-a supărat pentru remarca făcută de soția lui Radu Vâlcan, din contră, a mărturisit că a apreciat întotdeauna sinceritatea acesteia.

Ce l-a determinat pe Pavel Bartoș să înceapă procesul de slăbire

Pavel Bartoș nu a scăpat brusc de kilogramele acumulate. El a început procesul de slăbire în luna august 2021, fără a-și stabili un obiectiv anume. Unica dorință a prezentatorului a fost să-și recapete mobilitatea și rezistența. Ceea ce l-a determinat să ia această decizie a fost rolul din filmul Ramon, ce urmează să fie lansat în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că sunt 3000 de diete pe piață. Eu îmi cunosc destul de bine corpul. În sensul că, până la 18 ani eu am fost sportiv. Dacă știu ce să-i dau corpului meu, mușchiul nu uită. Am început din august. M-am văzut un pic la televizor și mi-am zis că nu e bine.

Gâfâiam un pic prea mult. Plus că, având și spectacole la teatru, având filmări, tonusul e foarte important.  Eu nu vreau să slăbesc să-mi schimb tipologia, eu vreau să slăbesc cât mi-e bine. 

ADVERTISEMENT

La un moment dat dădusem vreo 12 kilograme. La sală mă duc, dacă pot, de 3 ori pe săptămână. Îmi doresc să mă duc și la fotbal, mă duc și la baschet cu prietenii.”,  a dezvăluit Pavel Bartoș.

Ce părere are Pavel Bartoș despre noul sezon Românii au talent?

Pavel Bartoș a recunoscut că Smiley îl susține în acest proces, mai ales că și el își dorește să slăbească de mai bine de do ani, însă, cântărețul are un avantaj, oricât ar mânca, nu se îngrașă.

„El are alt tip de arderi, eu dacă aș mânca cât mănâncă Smiley, m-aș rostogoli.”, a spus Pavel Bartoș.

Când vine vorba de Românii au talent, Pavel Bartoș susține că sezonul 12 este „colosal”, noii jurați, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au integrat perfect la masa juriului, iar entuziasmul cu care privesc fiecare moment le aduce tuturor bucurie.

 „Bobo și Dragoș Bucur s-au lipit zici că erau de acolo, plasturele perfect. Ei sunt copilul în magazinul de jucării. Se simte chimia foarte bună dintre jurați. De admirat este echipa care face Românii au talent. Avem o echipă tare de tot.”, a adăugat prezentatorul.

ADVERTISEMENT