Life

Pe câți bani cântă, de Revelion, Vlăduța Lupău, Andra, Loredana sau alți artiști. Avem lista completă

FANATIK a aflat câți bani cer de Revelion cei mai renumiți artiști, printre care Andra, Vlăduța Lupău și Loredana Groza.
12.12.2023 | 15:35
Pe cati bani canta de Revelion Vladuta Lupau Andra Loredana sau alti artisti Avem lista completa
Câți bani cer de Revelion cei mai cunoscuți artiști. Foto: Instagram/ Montaj-foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat pe ce sume de bani cântă de Revelion cei mai iubiți artiști de la noi: Andra, Loredana Groza, Vlăduța Lupău sau Alina Eremia, printre alții.

Câți bani cer de Revelion cei mai ascultați artiști de la noi

Cântăreții sunt extrem de solicitați mai ales în ocazii festive. Mulți dintre artiști sunt obișnuiți ca sărbătorile de iarnă să le petreacă pe drumuri, să încânte publicul din toată țara. Există și vedete care trec granițele de Crăciun sau de Revelion.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani încoace, cei mai renumiți interpreți de muzică de petrecere obișnuiesc să petreacă alături de românii din Diaspora. Anglia, Germania, Spania, Franța sau Italia sunt țările unde artiștii merg destul de des în timpul anului.

Ce tarife percep cântăreții iubiți de toată lumea pentru a cânta o oră, două sau doar câteva minute în noaptea de Revelion? FANATIK a aflat sumele pentru care Holograf, Inna sau Irina Rimes urcă pe scenă în fața oamenilor în cea mai așteptată noapte a anului!

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Holograf percepe o sumă destul de frumușică, însă trebuie spus că aceasta se împarte la membrii formației, căci Dan Bittman merge alături de instrumentiștii săi peste tot. Pentru o cântare, band-ul percepe 20.000 de euro.

Mai trebuie precizat un lucru extrem de important, înainte de a afla pe câți bani câștigă restul artiștilor de pe lista pe care v-o prezentăm. Sumele acestea sunt dublate față de prețurile pe care le cer în mod normal, lucru firesc, având în vedere că majoritatea românilor sunt liberi în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, 15.000 de euro pentru o oră și jumătate. Pe ce tarif apare Cheloo pe scenă

Practic, în mod normal, cântăreții de la noi cer cam jumătate din aceste tarife speciale percepute de Revelion. Pentru 90 de minute, Irina Rimes, jurată la Vocea României, cere 15.000 de euro. Trupa Paraziții percepe aceeași sumă ca Holograf, undeva la 20.000.

Inna e, de departe, cea mai scumpă la capitolul bani pentru o cântare de Revelion din lista noastră de artiști. Pentru un program, artista de renume internațional primește 35.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Antonia ia 12.000 de euro, în timp ce Andra, pentru două ore, s-ar alege cu aproximativ 20.000, deci 10.000 de euro pe oră. Lidia Buble cere 10.000 de euro pentru 90 de minute, adică o oră și jumătate.

Deși pare o sumă măricică, Loredana Groza nu ia atât de mult pe cât ar părea la prima vedere. Spunem asta pentru că diva merge cu trupa Agurida la concertele sale, iar suma se împarte. Vorbim de 10.000 de euro pentru o oră de recital live!

Cântăreții de muzică populară, 4.000 de euro pe recital

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț iau aceeași sumă, undeva la 10.000 de euro pe lună în noaptea de Revelion. Tot pentru o singură oră, Vali Vijelie primește 15.000 de euro.

Pe recital, Pepe, Ruby, Alina Eremia și Alex Velea iau aceeași sumă: 8.000 de euro. Adi Minune, mare star în lumea manelelor, face spectacol timp de 60 de minute pentru circa 12.000 de euro, iar Nicu Paleru, pentru trei ore, cere 20.000.

Ca să îți cânte Carmen de la Sălciua o oră de Revelion, trebuie să scoți din buzunar 5.000 de euro. Armin și Claudia, de pildă, nu sunt foarte pretențioși la capitolul bani. 2 ore cu saxofonistul și soția lui costă 10.000 de euro. Adi de la Vâlcea percepe un tarif de 12.000 de euro pentru trei ore de cântat. Jean de la Craiova – 20.000 pentru patru ore.

Câți bani cer de Revelion cei mai renumiți artiști din industria folclorică? FANATIK a aflat și prețurile lor! Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Veta Biriș, Steliana Sima, Laura Lavric sau Gheorghe Turda se mulțumesc cu 4.000 de euro pe fiecare recital.

 

ADVERTISEMENT