Life

Pe ce dă Lili Sandu salariul enorm de la Vorbește Lumea! A luat-o pe urmele lui Selly: „Nu mai am bani”

Lili Sandu s-a dat de gol la Vorbește lumea. Pe ce cheltuiește salariul de la Pro TV și cum reușește vedeta să rămână fără bani.
03.04.2023 | 11:45
Pe ce da Lili Sandu salariul enorm de la Vorbeste Lumea A luato pe urmele lui Selly Nu mai am bani
Lili Sandu a spus pe ce cheltuie cei mai mulți bani. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a dezvăluit cum reușește să rămână fără bani. Salariul de la Pro TV nu-i ajunge prezentatoarei de la Vorbește lumea pentru a-și face toate mofturile. Cu toate acestea, a recunoscut că nu se simte vinovată.

Lui Lili Sandu nu-i mai ajunge salariul de la Pro TV! Pe ce dă o mulțime de bani

În emisiunea Vorbește lumea, pe care o prezintă de câteva luni la Pro TV, Lili Sandu a dezvăluit pe ce dă cei mai mulți bani. Asemenea lui Selly, care afirma fără rețineri că lunar cheltuie 20.000 de euro, vedeta a susținut că aruncă cu banii pentru a-și face mofturile.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu a recunoscut că cei mai mulți bani se duc pe haine, ceea ce nu este de mirare având în vedere că are o garderobă impresionantă. De pildă, moderatoarea Pro TV și Madonna se îmbracă de la același designer.

„Nu mai am bani! S-a întâmplat că în weekend a plouat. Și când plouă, ce se întâmplă? Îmi fac un ceiuț. Îmi iau laptop-ul. Mă așez pe genunchi, bebe doarme de prânz și zic: ‘Doar mă uit’. Dau pe site-urile mele unde am cardul.

ADVERTISEMENT

Văd reduceri și ba o pereche de blugi, ba o rochiță, ba o pereche de sandale, un tricou. Care mai erau în garderobă. Și după aia nu știu cum m-am mișcat și din greșeală le-am cumpărat. Când plouă, în weekend, e jale. Cheltui bani”, a spus Lili Sandu la Pro TV.

Lili Sandu: „Mai arunc, așa, cu banii”

Mai mult, Lili Sandu nu se sfiește să spună că, de multe ori, cumpără lucruri de care nu are neapărat nevoie. Și dacă pentru ea procedează în acest mod, când vine vorba de fiul său și al lui Silviu Țolu, situația stă chiar mai rău.

ADVERTISEMENT

„Erau reduceri. Recunosc, că mai arunc, așa, cu banii și sunt lucruri pe care nu prea le folosesc, dar să vezi ce-i iau lui Thomas. Când încep pentru Thomas…Dar eu nu mă simt aiurea”, a povestit vedeta de la Pro TV.

Lili Sandu, cuvinte dure din partea unei telespectatoare Pro TV

Prin mărturisirile sale este posibil că Lili Sandu să-și atragă din nou antipatii, având în vedere că, recent, în timpul emisiunii Vorbește lumea, a primit un mesaj dur din partea unei telespectatoare: „Am mai primit un mesaj. ‘Bună dimineața!

ADVERTISEMENT

Sunteți foarte simpatici, dar nu o mai promovați atât de mult pe Lili. Emisiunea credeam că este de divertisment și nu de promovare a ei. Nu cred că este atât de important ce dietă urmează, cât de grozavă e ea și multe altele’”.

ADVERTISEMENT