Life

Pe ce poziție va fi Kanal D2 în rețelele RCS-RDS, Vodafone sau Orange. Ce să faci dacă nu prinzi postul

Pe ce poziție vei găsi Kanal D2 dacă ai abonament la RCS-RDS, Vodafone sau Orange? Îți spunem ce e de făcut dacă nu găsești postul!
02.04.2023 | 16:05
Pe ce pozitie va fi Kanal D2 in retelele RCSRDS Vodafone sau Orange Ce sa faci daca nu prinzi postul
Unde găsești Kanal D2 în rețeaua RCS-RDS. Foto: Kanal D2/ RCS-RDS
ADVERTISEMENT

Kanal D2 se lansează astăzi, 2 aprilie 2023, de la ora 19:00. Pe ce poziție se va găsi noul canal de televiziune în rețelele RCS-RDS, Vodafone sau Orange?

Kanal D2, pe poziția 45 în rețeaua RCS-RDS. Ce faci dacă nu găsești postul?

Noul post de televiziune va fi disponibil începând cu ora 19:00, iar primul show care va vedea lumina zilei este Bravo, ai stil, sezonul 8. Potrivit trustului Dogan Media, Kanal D2 a fost inclus în categoria must-carry și va fi disponibil în majoritatea rețelelor de difuziune.

ADVERTISEMENT

În rețeaua RCS-RDS, Kanal D2 se va găsi pe poziția 45! În rețeaua de la Vodafone, telespectatorii trebuie să caute poziția 15. Iată și pozițiile din celelalte rețele: Orange Digital – 630, Orange IPTV – 129, Orange TV DTH – 136, Nextgen Digital – 15.

E foarte important de precizat că, în cazul în care nu găsești Kanal D2 pe pozițiile enumerate mai sus, e bine să faci o rescanare automată sau să te adresezi operatorului de cablu!

ADVERTISEMENT
kanal d2 rcs rds
Kanal D2, pe poziția 45 în rețeaua RCS-RDS. Foto: Kanal D2

Ce vom vedea la Kanal D2, pe lângă Bravo, ai stil

Ce vor vedea românii la Kanal D2? Grila postului de televiziune a fost deja lansată, iar surprizele sunt destul de mari. Canalul a cumpărat câteva seriale de succes internațional, printre care „Familia Borgia”, „Gomora” sau „Instinct de mamă”.

Astăzi, 2 aprilie, de la ora 19:00 începe, așadar, Bravo, ai stil 8. Imediat după concursul de modă prezentat de Ilinca Vandici va debuta și principalul grupaj informativ al stației, Newstime, avându-l la pupitru pe jurnalistul Radu Andrei Tudor.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00, Kanal D2 le-a pregătit telespectatorilor primul episod din „Familia Borgia”. Începând de luni, 3 aprilie 2023, Kanal D2 va oferi o gamă largă de programe pe trei tronsoane speciale de seriale.

De la ora 15, Cinemondo: seriale de succes din țări diferite. De la ora 18:00, cei din fața micilor ecrane vor vedea cele mai apreciate seriale turcești, iar de la ora 22:00 începe Club 22, o selecție de povești mai puțin știute din viața personalităților istorice sau ale eroilor zilelor noastre.

ADVERTISEMENT

Show-ul Bravo, ai stil va fi difuzat de luni până vineri de la ora 19:00. Emisiunile de succes de pe canalul de YouTube theExclusive se vor muta pe post, de vineri până duminică. Vinerea, de la ora 22:00 va fi difuzată emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu”. Sâmbăta, Bianca Drăgușanu îi va supune pe invitații ei „Detectorului de minciuni”, de la aceeași oră. Duminică, Mihai Ghiță aduce în fața oamenilor cele mai emoționante interviuri, „În oglindă”, tot de la 22.

 

 

ADVERTISEMENT