Life

Pe ce sparge banii Claudia Puican! Îl scoate din minți pe Armin Nicoară: ”Nu mă mai uit cât costă”

Claudia Puican, frmoasa soție a lui Armin Nicoară, este departe de ceea ce s-ar numi o femeie organizată când vine vorba de bani.
18.02.2024 | 17:32
Pe ce sparge banii Claudia Puican Il scoate din minti pe Armin Nicoara Nu ma mai uit cat costa
Frumoasa Claudia Puican recunoaște că ea este cheltuitoarea familiei, iar Armin Nicoară, cumpătatul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt adevărate fabrici de bani. Câștigă enorm din muzică, dar mărturisește frumoasa blondă, cheltuiește pe măsură. Uneori chiar prea mult, spune Claudia.

Pe ce cheltuiește Claudia Puican banii pe care îi câștigă alături de Armin Nicoară

Familia formată din Claudia Puican și Armin Nicoară este, cu siguranță, una modernă. Fiecare, explică frumoasa cântăreață, își cheltuiește banii lui. Chiar dacă, de cele mai multe ori, ei fac, totuși, banii împreună, fiind parteneri și pe scenă, nu doar de viață.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt foarte dezorganizată având în vedere situația banilor. Arunc banii… Doar în vreme de pandemie, țin minte, că mă uitam cât costă pe raft, dar eu până atunci mergeam în supermarket și nu mă uitam cât costă. Mi-am dat seama în pandemie cât de greu este să nu mai câștigi bani deloc și pur și simplu nu știi când își vei reveni la normal și ce ne facem acum?

 De atunci am început să fiu mai atentă, să mă duc la market să mă uit cât costă o pungă de zahăr. Acum am revenit iarăși la obiceiul prost, că mă duc la market și nu mă mai uit cât costă, că au revenit banii. Dar Armin este foarte cumpătat”, a spus Claudia Puican în cadrul emisiunii Cristinei Șicanu, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, recunoaște Claudia Puican, între ea și Armin Nicoară este o concurență acerbă. Una care, desigur, este benefică, cei doi făcând concurs cu privire la cine câștigă mai mulți bană. Acesta este și motivul, spune Claudia, pentru care ea nu acceptă să fie banii ”la comun”.

Claudia Puican: ”Am banii mei, cheltui cât vreau”

”Noi ne concurăm, care câștigă mai mult. Eu văd la soțiile altor bărbați `Soțule, dă-mi și mie bani că mă duc la coafor, dă-mi 500 de lei` și te ia la răspundere. Eu am banii mei, cheltui cât vreau. Eu, fără să vreau, cheltui mai mulți bani decât el.

ADVERTISEMENT

Mă duc la market, mai cumpăr lucruri din astea, tigăi, prosoape, lenjerii, coșuri, lăzi, de toate și eu tot timpul cheltui mai mulți bani și îi zic câteodată `Băi, frate, dar vezi că cred că am cheltuit destui bani, mai cumpără și tu ceva`, dar chestia asta n-am suportat-o, să fie banii la soțul meu și eu să-i cer bani.

La restaurant, o dată plătesc eu, o dată plătește el. Tot timpul țin cont. Eu țin minte tot timpul, că sunt fixistă pe chestiile astea.”, a mai spus Claudia Puican pentru sursa citată. În altă ordine de idei, așa cum Claudia Puican a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK, cariera ei este pe punctul să se schimbe. Mai exact, pentru o perioadă, va lansa piese singură sau în colaborare cu alți artiști, fără Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT

”Vreau să fiu remarcată și singură. Să nu mai gândească lumea ca suntem doar la comun. Nu vreau să fim luați împreună mereu și să nu îmi vadă adevărata mea valoare. Ce pot să fac eu, de fapt. Fac și cu el, dar și cu alții, separat”, ne spunea Claudia Puican.

ADVERTISEMENT