News

Pe cine a sunat șoferul drogat, care a lovit un polițist, imediat după incident. “Nu ştiu ce e cu mine, iartă-mă!”

Noi detalii cu privire la șoferul drogat care a lovit un polițist. Tânărul de 27 de ani nu este la prima abatere de acest fel.
26.02.2024 | 21:57
Pe cine a sunat soferul drogat care a lovit un politist imediat dupa incident Nu stiu ce e cu mine iartama
Pe cine a sunat șoferul drogat, care a lovit un polițist. colaj Fanatik/ Foto Observator
ADVERTISEMENT

Apar informații noi cu privire la șoferul drogat, care a lovit un polițist. S-a aflat pe cine a sunat tânărul, imediat după producerea incidentului. Mai mult, se pare că bărbatul nu este la prima faptă de acest gen.

Ce a făcut șoferul drogat, care a lovit un polițist, imediat după incident

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în zona de nord a Capitalei. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, care se afla la volanul unei mașini, nu a oprit la semnalul agenților rutieri. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

ADVERTISEMENT

După ce au reușit să îl blocheze pe o stradă, șoferul a forțat barajul polițiștilor și l-a lovit pe unul dintre aceștia. Apoi a fugit de la fața locului. Ulterior, mașina a fost abandonată, iar bărbatul a fost prins.

Polițiștii au constatat că se afla atât sub influența drogurilor, cât și a băuturilor alcoolice. Transportat la Medicină Legală pentru a-i fi recoltate probe de sânge, tânărul și-a sunat tatăl și a mărturisit ce a făcut, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Șoferul drogat a fost filmat în timp ce plângea și își implora tatăl să nu îi povestească mamei sale ceea ce tocmai făcuse. „Nu ştiu ce e cu mine, iartă-mă! De nenorocit, de dobitoc, de prost.

Să nu îi zici lu maică-mea nimic. Aia moare, te rog! Să nu îi zici nimic, te rog eu! Să îi zici că sunt plecat, nu ştiu…Se îmbolnăveşte şi moare!”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Tânărul a lovit intenționat cu mașina un coleg de liceu

În urma verificării cu aparatul Drugtest, a reieșit că acesta consumase cocaină. Mai mult, tânărul nu este la prima faptă de acest fel. În 2016, când avea 19 ani, a lovit intenționat cu mașina un coleg de liceu.

Bărbatul ar fi vrut să se răzbune, deoarece rivalul ieșea cu fosta lui iubită. La vremea respectivă a fost reținut pentru tentativă de omor. Ulterior, încadrarea s-a schimbat în loviri şi alte violenţe.

ADVERTISEMENT

După incidentul din 2016, șoferul drogat a primit un an de închisoare cu suspendare și alți doi de supraveghere. Duminică, 25 februarie, 2024, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce l-a lovit pe polițist cu mașina.

ADVERTISEMENT