Life

Pe cine susține Cucu la Survivor România 2023. Îl ironizează crunt pe Gheboasă: „S-a bătut în piept că a trăit în noroi”

Cucu de la Noaptea Târziu a dezvăluit cu cine ține la Survivor România 2023, dar și ce părere are despre ieșirea lui Gheboasă din concurs.
16.01.2023 | 14:58
Pe cine sustine Cucu la Survivor Romania 2023 Il ironizeaza crunt pe Gheboasa Sa batut in piept ca a trait in noroi
Cucu de la Noaptea Târziu a vorbit despre Survivor România 2023 și ieșirea neașteptată a lui Gheboasă. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Cucu de la Noaptea Târziu, fost concurent în cel de-al doilea sezon Survivor România, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK care sunt preferații săi din această ediție, dar și ce părere are despre ieșirea controversată a lui Gheboasă, după doar trei episoade.

Cucu de la Noaptea Târziu îl susține pe Sebastian Dobrincu la Survivor România 2023

Tânărul interpret de parodii muzicale se uită la Survivor în special pentru bunul său prieten, pe care îl și susține de altfel până la capăt.
Pentru cei care nu știu, Cucu are o frumoasă amiciție cu Sebastian Dobrincu, milionarul român a cărui participare în acest show a surprins pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cucu susține că Dobrincu nu s-a înscris în acest concurs pentru bani, ci vrea să trăiască această experiență ca să își testeze limitele de supraviețuire. Mai mult de atât, colegul lui Emi și Cuza de la Noaptea Târziu a dezvăluit pentru FANATIK că el l-a convins pe Sebastian să participe în această competiție unde puțini rezistă.

„Preferatul meu este clar Dobrincu. Îmi mai place și Ionuț Iftimoaie, cred că este un concurent foarte bun din ce am apucat să văd până acum. De la Războinici nu îmi place nimeni până acum.

ADVERTISEMENT

N-am remarcat pe niciun concurent. Mai sunt prieteni de-ai mei pe acolo, dar, de departe, pe Sebastian îl voi susține până la sfârșit”, a declarat Cucu pentru FANATIK.

„Dobrincu nu e niciun caz social. Mi se pare respectabil că a ales să lase luxul de acasă”

Întrebat cum comentează faptul că Dobrincu este criticat de anumite persoane pentru participarea sa la Survivor, având în vedere că nu duce lipsa banilor, Cucu a spus care este opinia sa despre prezența bunului său prieten în jungla din Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Unul din motivele pentru care e el acolo este și motivul pentru care am fost eu și aș mai fi dacă s-ar ivi ocazia. A mers pentru experiența de viață și dacă tot a ajuns acolo.

De ce să nu facă un gest frumos, având în vedere că are tot confortul acasă (n.r.: se referă la declarația lui Dobrincu potrivit căreia va dona marele premiu, dacă va câștiga, cauzei promovate de Codin Maticiuc, și anume spitalelor pentru copii)?

ADVERTISEMENT

Sunt unii care vorbesc zilnic despre motivele lor, unele mai umanitare, să zic așa.  Dobrincu nu e niciun caz social. Mi se pare respectabil că a ales să lase luxul de acasă și chiar se descurcă foarte bine”, a completat Cucu.

Vorbind despre rezistența (până acum una destul de bună) a lui Sebi Dobrincu la Survivor, nu am putut să nu facem o paralelă cu participarea cam scurtă a lui Gheboasă în acest show, în discuția avută cu fostul concurent din sezonul doi.

Despre abandonul lui Gheboasă: „A avut șocul ăla. Nu știu dacă are vicii”

„Gheboasă, care s-a bătut în piept că a trăit în noroi și știe ce este greul, ce înseamnă să pornești de jos, uite că nu a rezistat. Dobrincu, care vine dintr-un confort, a reușit să se adapteze mai bun. Locul ăla nu e tocmai cel mai comod, mai ales la început, când recompensele sunt doar mâncare și trebuie să dormi sub cerul liber”, a mai spus Cucu.

Membrul trupei Noaptea Târziu a comentat și speculațiile făcute de-a lungul ultimelor zile despre ieșirea lui Gheboasă din show. „Mulți au, într-adevăr, senzația că e lejer acolo, că dorm la hotel. Gheboasă a avut șocul ăla și l-a luat prin surprindere. Nu știu ce face el în viața de zi cu zi, dacă are vicii, dacă fumează sau nu. Eu nu l-am văzut niciodată în vreo ipostază din ce se vorbește în mediul online.

Am văzut că unii au scris că ar fi în sevraj din cauza drogurilor. Eu nu am habar despre așa ceva. Chiar de-ar fi adevărat, este strict problema lui.

Eu cred, sincer, că nu i-a plăcut lui mediul ăla. Poate că nu s-a integrat bine nici în grup. Nu știu ce să zic… În fiecare sezon au existat persoane care s-au cerut acasă, care nu s-au putut obișnui. El a ridicat mâna prea repede”, ne-a mai zis Cucu.

ADVERTISEMENT