Sport

Pe cine vede Dragomir noul antrenor al Craiovei? „I-aș da 30.000 pe lună și s-ar bate la titlu! Tocmai a refuzat 100.000 din Arabia Saudită”

Propunere surpriză din partea lui Dumitru Dragomir. Pe cine vede antrenor în locul lui Petev la Universitatea Craiova.
29.01.2024 | 15:10
Pe cine vede Dragomir noul antrenor al Craiovei Ias da 30000 pe luna si sar bate la titlu Tocmai a refuzat 100000 din Arabia Saudita
Pe cine vede Dragomir noul antrenor al Craiovei? „I-aș da 30.000 pe lună și s-ar bate la titlu! Tocmai a refuzat 100.000 din Arabia Saudită”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că Ivailo Petev nu este omul potrivit să o conducă pe Universitatea Craiova. Fostul președinte LPF are o propunere surpriză pentru Mihai Rotaru.

Pe cine vede Dragomir antrenor la Universitatea Craiova: „S-ar bate la titlu, dau scris”

Situația complicată în Bănie. Universitatea Craiova a pierdut primele două meciuri din 2024, cu Farul (1-2) și cu FCSB (0-3), iar Ivailo Petev a început să aibă tot mai mulți contestatari. Dumitru Dragomir crede că Mihai Rotaru ar trebui să îl înlocuiască pe bulgar și are deja un nume în minte.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Îți trebuie mână de fier la Craiova? Cine să vină? Pițurcă?) Pițurcă, Cârțu. L-aș pune mâine pe Pițurcă categoric. I-aș da 30.000 de euro pe lună. Fără 30.000 nu vine. I-aș da măcar jumătate de an.

Are cotă mare. A refuzat Pițurcă acum o echipă din Arabia Saudită o echipă de 100.000 de euro pe lună. Zilele astea. Eu am fost la Doi Cocoși. Pe telefon un impresar i-a spus 1.200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Și le-a zis ‘Duce-ți-vă bă de aici. Nu mă mai duc’. Și era o echipă bună. Dacă era în Dubai, da, se ducea în Dubai, că e de trai, dar în Arabia Saudită nu. Sau poate și-a dat seama că aia e echipă care coboară, nu urca. E băiat deștept Pițurcă.

Antrenor bun, trăsnet! S-ar bate la titlu, dau scris. Să nu se bage peste el. Dacă se bagă, a doua zi pleacă”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă: „E greu pentru Petev”

Victor Pițurcă a colaborat în trecut cu Mihai Rotaru. Ba, mai mult, Universitatea Craiova este ultima echipă pregătită de fostul selecționer, în sezonul 2019-2020. Pițurcă a analizat și el problemele lui Ivailo Petev.

„E greu pentru Petev, pentru antrenorul Craiovei, acesta e adevărul. Nici nu vorbește limba, e complicat să comunice, să se facă înțeles perfect de către jucători. În plus, cred că nici nu a evaluat bine fotbaliștii pe care îi are, sunt și multe noutăți acum în lot… Iar dacă ai ajuns la 0-3, e clar că nici strategia din acest meci nu a fost adecvată.

ADVERTISEMENT

Craiova cred că a pierdut jocul la ratarea ocaziei imense pe care a avut-o într-un moment în care lucrurile erau încă destul de echilibrate. Dacă Mitriță marca și era 1-0, altul era deznodământul partidei, foarte probabil.

Firește, a ratat și Băluță, de partea cealaltă, o ocazie mare la câteva minute distanță, dar acolo nu cred că e vinovat pentru că a ratat, cât pentru faptul că nu a pasat coechipierului… Craiova a avut, putem spune, și ghinion, dar ghinion între ghilimele, să primească gol din penalty în prelungirile reprizei, într-un moment important al meciului.

Apoi, în repriza secundă, s-a văzut efortul depus de jucătorii Craiovei. Și a venit alt ghinion între ghilimele, să primești golul doi atât de rapid după pauză”, a declarat Pițurcă, pentru prosport.ro.

Victor Piturca A REFUZAT O OFERTA STELARA din campionatul miliardarilor

ADVERTISEMENT