Fotbal intern

Peluza Cătălin Hîldan, atac devastator la Pablo Cortacero: ”Afacere cu iz de spălare a banilor”

24.11.2020 | 23:03
Peluza Cătălin Hîldan, atac devastator la Pablo Cortacero: ”Afacere cu iz de spălare a banilor”
Fanii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan au lansat un atac devastator la adresa patronului Pablo Cortacero, care nu se ține de promisiuni și întârzie să aducă bani în club. Sursă foto: fcdinamo.ro
ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan au lansat un atac devastator la adresa patronului Pablo Cortacero, care nu se ține de promisiuni și întârzie să aducă bani în club.

Președintele Consiliului de Administrație a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor, şedinţa fiind programată pe 21 decembrie 2020, de la ora 11:00, la sediul social al societăţii.

ADVERTISEMENT

Suporterii ”câinilor” caută în continuare vinovați pentru ceea ce se întâmplă la club și au ajuns și la antrenorul Cosmin Contra și la Cornel Țălnar, directorul tehnic.

Pablo Cortacero, atacat furibund de fanii din Peluza Cătălin Hîldan

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au lansat un atac violent la adresa lui Pablo Cortacero printr-un mesaj pe pagina de Facebook sub titlul: ”NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ȘI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!”

ADVERTISEMENT

”Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezența unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă… Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească niște datorii”, au scris suporterii.

”Dar asta contează prea puțin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se țin de convocări pentru 21 decembrie. Să le spună cineva acestor tractoriști că pe 21 Decembrie am mai ieșit odată în stradă și nu ne-a putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la București, Excelența Sa Manuel Larrotcha Parada! Situația creată prin înșelătoria pusă la cale de un grup de cetățeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviștilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depășește 1 milion de conaționali. SUNTEM PESTE TOT!

ADVERTISEMENT

ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postrări și orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenței Sale, pe adresa: emb.bucarest@maec.es. Solicităm autorităților din România și din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelența voastră, așa cum nouă nu ne place să fim arătați cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciți prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiți hoți și șarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România.

Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesc (pentru că investiție nu o putem numi) și este o rușine pentru întreaga Spanie. Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată Planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este nația lor și pe unde încearcă să se ascundă”, au mai scris fanii în mesaj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri