Sport

Andrei Nicolescu, făcut praf pentru situația de la Dinamo: ”Erai plecat în Mexic când trebuia să faci transferuri”

Dinamo nu a reușit decât un transfer până acum în perioada de iarnă, iar pentru acest lucru este învinovățit Andrei Nicolescu.
09.01.2024 | 23:50
Andrei Nicolescu facut praf pentru situatia de la Dinamo Erai plecat in Mexic cand trebuia sa faci transferuri
Dinamo nu a reușit decât un transfer până acum în perioada de iarnă, iar pentru acest lucru este învinovățit Andrei Nicolescu
ADVERTISEMENT

”Câinii” l-au adus pe Darko Velkovski, care poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș la închidere, și care a venit liber de contract. El a jucat în prima parte a sezonului la Al Ettifaq, dar a fost pus pe liber de saudiți.

Andrei Nicolescu, arătat cu degetul pentru transferurile ratate de Dinamo

Tocmai faptul că Dinamo a făcut până acum o campanie de achiziții extrem de modestă în ciuda faptului că are nevoie de jucători de calitate pentru a încerca salvarea de la retrogradare, l-a făcut pe Basarab Panduru să-l critice vehement pe Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

”Ce transferuri au încercat? Cum? Erai plecat în Mexic când trebuia să faci transferuri. Nu. E literă de lege, e bază în fotbal: tu, ca manager ce ești, nu ai vacanță când toți au vacanță. Nu eu inventez asta.

Tu trebuie să pregătești asta. Nu că aveam sau n-aveam pregătit. După aia te trezești că ăla nu vine, ăla nu vine. Atunci nu ești manager de fotbal. Nu ai cum, dacă în perioada în care trebuie să muncești, tu mergi în vacanță, că așa merg jucătorii.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum! Tu nu ai vacanță, până se termină perioada asta de transferuri. Nu ai cum să ai vacanță, indiferent cine ești. Că asta faci ca manager. Tu nu iei vacanță, când iau alții. Cu echipa asta…”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Dinamo l-a ratat pe Ronaldo Deaconu

Mijlocașul Ronaldo Deaconu și-a declarat simpatia pentru Dinamo, dar cu toate acestea a semnat cu Farul Constanța. În luna decembrie, fotbalistul a dezvăluit că trupa din Ștefan cel Mare negociază cu alți jucători pe postul lui și ar fi cam greu să ajungă acolo.

ADVERTISEMENT

La scurt după ce a parafat actele cu trupa lui Gică Hagi, fotbalistul a oferit și primul interviu din postura de jucător al formației constănțene. El a dezvăluit că negocierile dintre cele două părți au fost extrem de scurte.

Decizia lui Ronaldo Deaconu de a merge la Farul Constanța nu a fost pe placul dinamoviștilor, iar administratorul special Andrei Nicolescu nu a ratat momentul de a trimite ”săgeți” către mijlocașul de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

”Lui Ronaldo îi urez succes. Sunt 100% sigur că i-am făcut o ofertă mult mai bună. Dacă el, dinamovist declarat, a ales altceva, e strict alegerea lui…”, a fost reacția lui Niculescu.

ADVERTISEMENT