Sport

Peluza Sud, protest pe stadion! Scandări împotriva lui Marcel Ciolacu și a FCSB-ului

Fanii de la Peluza Sud au făcut un protest pe stadion la meciul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Chindia Târgoviște.
08.08.2023 | 22:25
Peluza Sud protest pe stadion Scandari impotriva lui Marcel Ciolacu si a FCSBului
Peluza Sud, protest împotriva lui Marcel Ciolacu și a FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii „roș-albaștrilor” au avut mai multe scandări și bannere împotriva FCSB-ului și împotriva lui Marcel Ciolacu, despre care au spus că va fi votat de fanii vicecampioanei României pentru că a permis accesul echipei pe Ghencea.

Peluza Sud, protest împotriva lui Marcel Ciolacu și a FCSB-ului

Peluza Sud a avut un protest împotriva lui Marcel Ciolacu și a FCSB-ului în timpul confruntării dintre Chindia Târgoviște și CSA Steaua, scandând și anti-PSD: „«Proști, dar mulți», pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii de la Peluza Sud au mai afișat un banner cu mesajul „Steaua joacă azi!” și l-au înjurat pe Gigi Becali, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația creată.

„Pe toți cei care la greu au trădat sau de Steaua s-au distanțat / Dreptatea se va răzbuna fără greșeală la un moment dat”, a fost un alt mesaj al fanilor lui CSA Steaua.

ADVERTISEMENT
Mesajul fanilor lui CSA Steaua
Mesajul fanilor lui CSA SteauaMesajul fanilor lui CSA Steaua
Mesajul fanilor lui CSA SteauaMesajul fanilor lui CSA Steaua
Mesajul fanilor lui CSA Steaua

„E sfârșitul lor!”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după meciul cu CFR Cluj și a spus că se apropie sfârșitul proiectului CSA Steaua:

„Din punctul meu de vedere, ei au altă atitudine față de patron. Nu mai poți să te întorci înapoi, că după vine replica, că după devii oi. Ei ne zic nouă că suntem oi, ei nu au fost până acum, până acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt 100% contra lui Gigi. Ei nu se mai întorc. Este punctul meu de vedere. 100% nu se vor întoarce. I-a durut mult, este începutul nostru și sfârșitul lor”.

„În momentul în care joci cu 2000 de oameni la un meci, câteodată și cu 500-600 și vezi că la un meci umpli stadionul, 30.000 de mii, s-a cântat ce s-a cântat, cum s-a cântat, totul a fost exact ca la carte.

ADVERTISEMENT

Totul a ieșit perfect. Îți spun sincer, nu am accepta o împăcare cu ei!”, a mai spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „Nordsjaelland să se califice” în dubla FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT