Sport

Al doilea penalty acordat în Dinamo – Oțelul Galați! Arbitrul Moroiță a avut nevoie de intervenția VAR. Update

Arbitrul Andrei Moroiță a acordat o lovitură de pedeapsă pentru moldoveni, în minutul 16 al meciului Dinamo - Oțelul Galați.
18.02.2024 | 20:48
Al doilea penalty acordat in Dinamo  Otelul Galati Arbitrul Moroita a avut nevoie de interventia VAR Update
Penalty în meciul Dinamo - Oțelul dictat cu ajutorul VAR. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
18-02-2024
19:50

Al doilea penalty acordat cu ajutorul VAR în Dinamo - Oțelul

Elevii lui Zeljko Kopic au beneficiat și de al doilea penalty în partida Dinamo – Oțelul Galați. 

Inițial, arbitrul a acordat lovitură liberă după ce George Cârjan de la Oţelul Galați i-a pus piedică lui Homawoo. După verificarea VAR, Andrei Moroiță și-a schimbat decizia inițială și a hotărât să acorde încă un penalty pentru Dinamo.

Abdallah a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă și a dus scorul la 3-1.

Dinamo a primit vizita lui Oțelul Galați, în etapa cu numărul 26 a SuperLigii. ”Câinii” speră să obțină o nouă victorie consecutivă, după ce au câștigat etapa trecută împotriva Farului, scor 0-2.

Penalty controversat în partida Dinamo – Oțelul Galați

În minutul 14 al meciului, Bodișteanu a bătut o lovitură din flancul stâng, direct în careul lui Dinamo, dar balonul a fost respins de Milanov.

ADVERTISEMENT

După ce faza s-a încheiat, arbitrul Andrei Moroiță a fost chemat la marginea terenului de arbitrul VAR, pentru a revedea un presupus fault în careu.

Acesta a decis acordarea unui penalty pentru gălățeni, după o ținere ușoară a lui Patriche asupra lui Lovric, începută din afara careului de 16 metri.

ADVERTISEMENT

Vezi aici faza pentru care s-a acordat penalty

dinamo otelul

Pop a fost cel desemnat să execute lovitura de pedeapsă. Acesta l-a executat pe portarul Golubovic cu un șut plasat.

Dinamo speră la o nouă victorie după ce a învins Farul Constanța

Etapa trecută, dinamoviștii au reușit o victorie, scor 2-0, pe terenul lui Farul Constanța, campioana SuperLigii de sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Elevii Zeljko Kopic speră să plece cu cele trei puncte și după înfruntarea cu Oțelul Galați, pentru a se apropia la 5 puncte de ocupantele locurilor care duc la barajul de rămânere în SuperLiga, FC Voluntari și Poli Iași.

Cu o victorie în această partidă, Dinamo ar părăsi ultimul loc în clasament și ar urca peste FC Botoșani, echipă care a obținut doar un egal cu Universitatea Craiova în această etapă, 2-2, după ce condusese cu 2-0 la pauză.

ADVERTISEMENT

În afara duelului cu elevii lui Dorinel Munteanu, ”câinii” mai au de jucat patru meciuri până la finalul sezonului regulat, cu CFR Cluj (deplasare), FC Hermannstadt (acasă), Poli Iași (deplasare) și UTA Arad (acasă).

ADVERTISEMENT