Sport

Penalty controversat în UTA – Hermannstadt. Arbitrul Bogdan Dumitrache l-a enervat pe Mircea Rednic

O fază controversată s-a petrecut în prima repriză a meciului UTA - Hermannstadt, iar arbitrul Bogdan Dumitrache a dictat penalty.
12.04.2024 | 18:19
Penalty controversat in UTA  Hermannstadt Arbitrul Bogdan Dumitrache la enervat pe Mircea Rednic
O fază controversată s-a petrecut în prima repriză a meciului UTA - Hermannstadt, iar arbitrul Bogdan Dumitrache a dictat penalty. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

”Centralul” bucureștean în vârstă de 34 de ani, care în toamnă a fost oprit de la delegări o lună pentru că nu a trecut testele fizice, nu este un obișnuit al jocurilor din SuperLiga, el fiind abia la partida cu numărul 5 din acest sezon la acest nivel.

VAR a validat penalty-ul de la UTA – Hermannstadt

Întâlnirea UTA – Hermannstadt, din etapa a 4-a a play-out-ului din SuperLiga, a început extrem de echilibrat, ambele formații dorind să câștige mijlocul terenului. Echilibrul s-a rupt în minutul 20, după un penalty controversat.

ADVERTISEMENT

La un atac al oaspeților, apărarea ”Bătrânei Doamne” nu a reușit să respingă balonul. Atacantul Gabi Iancu a jucat mingea cu capul, dar imediat după aceea a fost lovit cu capul în figură de Kevin Luckassen, care încerca să degajeze.

Foarte bine plasat, arbitrul Bogdan Dumitrache a arătat fără nicio ezitare punctul cu var, spre disperarea jucătorilor arădeni și a antrenorului Mircea Rednic care a protestat de pe margine la această decizie.

ADVERTISEMENT

Aflat în camera VAR, Horațiu Feșnic nu a intervenit să schimbe hotărârea ”centralului”, iar Daniel Paraschiv a deschis scorul de la 11 metri. El a șutat perfect în dreapta portarului Danylo Kucher și nu i-a dat nicio șansă, deși ucraineanul ghicise colțul. Vezi aici faza

Duelul dintre Gabi Iancu și Luckassen, unde arbitrul a dictat penalty // Captură Prima Sport 1
Duelul dintre Gabi Iancu și Luckassen, unde arbitrul a dictat penalty // Captură Prima Sport 1

La Arad se joacă doar cu copii în tribune

Partida de la Arad se desfășoară într-o atmosferă fantastică creată de copiii care au avut acces pe stadionul ‘Francisc Neuman’. UTA are terenul suspendat până la finalul sezonului după incidentele de la întâlnirea cu Dinamo, din ultima etapă a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbalul românesc, Mircea Rednic a împlinit marți, 9 aprilie, vârsta de 62 de ani. El a fost sărbătorit chiar la stadion de un grup de copii veniți să facă un tur al arenei arădene.

”UTA oferă săptămânal, posibilitatea grupurilor organizate de copii sa facă un tur al stadionului. Astăzi, micuții care vizitau arena ‘Francisc Neuman’ i-au făcut o surpriză antrenorului Mircea Rednic cântându-i ‘La mulți ani!’”, a anunțat gruparea arădeană pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul ”Bătrânei Doamne” a fost vizibil emoționat de mesajul tinerilor vizitatori, iar înainte de a se întoarce la munca de la echipă a ținut să le mulțumească copiilor pentru surpriza pe care i-au pregătit-o.

ADVERTISEMENT