Fotbal intern

Penalty controversat la FC Argeș – Chindia! Târgoviștenii au motive de supărare: „Trebuia galben pentru simulare!”. Video

09.04.2021 | 22:39
Penalty controversat la FC Arges  Chindia Targovistenii au motive de suparare Trebuia galben pentru simulare Video
ADVERTISEMENT

Penalty discutabil la partida dintre FC Argeș și Chindia Târgoviște, într-un moment în care dâmbovițenii erau cu un picior în play-off, după ce Voluntari o egalase pe FC Botoșani.

Deși FC Argeș nu mai avea nicio șansă de calificare în play-off, piteștenii le-au făcut viața grea celor de la Chindia, care avea nevoie neapărat de cele trei puncte, pentru a prinde unul dintre ultimele două locuri.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Emil Săndoi a deschis scorul prin Dumitrașcu care a marcat cu un șut-bombă de la marginea careului, în minutul 30. Acel penalty avea să atârne greu pentru Chindia, care a pierdut în cele din urmă cu scorul de 3-1.

Dumitrașcu, înger și demon pentru Chindia Târgoviște. Ce a făcut la faza penalty-ului

Mijlocașul de 25 de ani al celor de la Chindia a fost înger și demon pentru echipa sa, după ce a deschis scorul în minutul 30 al partidei din „Trivale” însă în startul reprizei a doua a provocat un penalty. Chiar înainte de acel moment FC Voluntari reușea să egaleze în partida cu FC Botoșani și Chindia părea că are șanse mari să prindă ultimul loc de play-off.

ADVERTISEMENT

 „Să îmi spună și mie cineva de ce cade jucătorul piteștean? De ce aruncă călcâiele în sus? Pentru că el îl calcă pe jucătorul Chindiei. Păi cum? Îi dă sub talpă? Uitați-vă la pantoful lui și să vedeți în ce parte o ia mingea. Eu cred că asistentul i-a spus lui! Nu cred că avea cum să vadă Kovacs. E galben pentru simulare”, a spus Ion Crăciunescu, în timp ce pentru Ionel Dănciulescu lucrurile sunt simple: „Nu a fost penalty sub nicio formă! Discutăm prea mult pentru o fază simplă!”, a spus și fostul fotbalist la Digi Sport Special.

Denis Dumitrașcu are un duel la marginea careului de 16 metri cu Năstăsie, iar noul intrat cade ca secerat în careu. Istvan Kovacs dictează penalty, deși pare că jucătorul lui FC Argeș îl calcă pe Dumitrașcu, care pare că lovește mingea. Golgheterul lui FC Argeș Malele înscrie și le spulberă speranțele la play-off dâmbovițenilor: VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

FC Argeș marca din penalty și la meciul tur de la Giurgiu

Malele reușea și la meciul tur să scoată un penalty în meciul cu Chindia Târgoviște disputat la Giurgiu și care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 și îi încurca din nou pe dâmbovițeni: VIDEO AICI.

Înainte acestui duel, cele două echipe s-au întâlnit în Liga a doua, unde FC Argeș rata un penalty la ultima fază a primei reprize și pierdea pe teren propriu cu 1-0.

ADVERTISEMENT

De această dată însă Istvan Kovacs a avut o fază extrem de dificilă, datorită vitezei de joc, în timp ce arbitrul asistent a fost cel mai aproape de fază și extrem de bine poziționat pe aceeași linie cu cei doi jucători.

ADVERTISEMENT