Sport

Motivul pentru care Cristi Săpunaru e doar rezervă în Universitatea Craiova – Rapid

Cristi Săpunaru e doar rezervă în derby-ul Universitatea Craiova - Rapid, iar FANATIK a aflat motivul pentru care nu e titular.
04.03.2024 | 18:49
Motivul pentru care Cristi Sapunaru e doar rezerva in Universitatea Craiova  Rapid
Cristi Săpunaru e doar rezervă în derby-ul Universitatea Craiova - Rapid, iar FANATIK a aflat motivul pentru care nu e titular. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Robert Niță au dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA gestul special al căpitanului din Giulești pentru Eve, o fetiță care tocmai a împlinit 6 ani și care îl admiră din tot sufletul.

De ce e Cristi Săpunaru rezervă în Universitatea Craiova – Rapid

Antrenorul Cristiano Bergodi a surprins când a anunțat echipa de start pentru meciul Universitatea Craiova – Rapid, din etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat din SuperLiga, iar Cristi Săpunaru se află printre rezerve.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că fundașul giuleștenilor a acuzat unele probleme la spate și din această cauză nu se află în primul ”11”. În aceste condiții, tehnicianul italian a decis să joace în centrul defensivei cu Iulian Cristea și Paul Iacob.

Echipa de start a Rapidului pentru partida din Bănie este următoarea: Aioani – Braun, I. Cristea, P. Iacob, Bădescu – Krasniqi, Oaidă, Hromada, Petrila – Hasani, Rrahmani. Rezerve: Drăghia, Săpunaru, Grigore, Borza, Albu, Djokovic, C. Cîrjan, El Sawy, Funsho, Papeau.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oltenii nu au ținut cont de sfatul primit de la Gigi Becali conform căruia dacă vor să bată Rapidul trebuie să joace de la început cu Andrei Ivan. Acesta este pe banca de rezerve, titular fiind Lyes Houroi.

Antrenorul bulgar Ivaylo Petev va miza la acest joc pe următorii jucători: L: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Screciu, Bancu – Al. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, Mitriță. Rezerve: Goga, Soiri, Badelj, Zajkov, Raul Silva, Kozulj, Anzor, Danciu, Bana, Cîmpanu, Blesa, Ivan.

ADVERTISEMENT

Săpunaru, contestat de fani după gafa de la Iași

Cristi Săpunaru va împlini 40 de ani pe 5 aprilie. Unii dintre fanii Rapidului consideră că stoperul e depășit după ce a greșit grav la golul de 1-1 marcat de Bettaieb. Săpunaru și-a cerut scuze, dar, pe social media, alb-vișiniii nu l-au iertat.

La doar câteva zile după ce Cristi Săpunaru a anunțat că își va prelungi contractul cu Rapid, fanii i-au sărit în cap căpitanului și comentariile răutacioase s-au întețit pe Facebookul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

„Cine va avea curaj să îl scoată din echipă pe Săpunaru?”„Săpunaru, retrage-te, GATA!”„Săpunareeeeeee, ne-ai mâncat meciul și campionatul, Săpunare…” sau „Săpun, e timpul…”, au fost cele mai vehemente reacții ale rapidiștilor pe Facebook.

ADVERTISEMENT