News

Pensionar din Rusia, ucis de un satanist. Individul i-a mâncat inima și a făcut o mărturisire halucinantă în fața polițiștilor

Un pensionar din Rusia a fost ucis cu sânge rece de un bărbat care le-a mărturisit polițiștilor că a făcut un pact cu diavolul și a mâncat inima victimei.
08.03.2024 | 09:46
Pensionar din Rusia ucis de un satanist Individul ia mancat inima si a facut o marturisire halucinanta in fata politistilor
Pensionar din Rusia, ucis de un satanist. Individul i-a mâncat inima și a făcut o mărturisire halucinantă în fața polițiștilor
ADVERTISEMENT

”Canibalul satanist”, așa cum a fost supranumit de către presa din Rusia, a mărturisit că a făcut un pact cu diavolul pentru a se vindeca de o problemă cardiacă mai veche. Aparent, diavolul i-a spus bărbatului că se va face bine dacă va consuma o altă inimă. Așadar, fără să stea prea mult pe gânduri, ”satanistul” a trecut la fapte.

Pensionar din Rusia, ucis de un satanist care i-a mâncat inima

Criminalu, pe numele său Erkinzhon Abdurakhmanov, 47 de ani, intenționa să-și vindece propriile probleme cu inima ”după ce a făcut un pact cu diavolul”, însă a ajuns să fie arestat pentru presupusă crimă. Bărbatul din Rusia a fost acuzat că a mâncat inima unui pensionar după ce l-a ucis cu un topor.

ADVERTISEMENT

Erkinzhon Abdurakhmanov, în vârstă de 47 de ani, credea că ospățul satanic îi va repara propria inimă bolnavă ”după ce a făcut un pact cu diavolul”. În consecință, criminalul a mers în vizită la un bărbat de 65 de ani în districtul Kuyurgazinsky, Baskortostan, și l-a lovit pe acsta de trei ori cu un topor, conform Daily Star.

Și mai șocant, canibalul a mâncat doar o parte din inima victimei, iar resturile le-a ”donat” un unei femei pe care a întâlnit-o într-o stație de autobuz. Aceasta le-a transmis anchetatorilor că bărbatul s-a apropiat și i-a oferit ”un pachet”, după care i-a spus că o roagă frumos să îngroape undeva conținutul acelui pachet.

ADVERTISEMENT

Ulterior, canibalul satanist a luat mai multă băutură dintr-un magazin, moment în care personalul acelui magazin a sunat la Poliție. Bărbatul le-a spus polițiștilor că ”diavolul i-a ordonat să omoare un om care a încheiat anterior o înțelegere cu el, pentru ca persoana ucisă să meargă în Rai”. Anchetatorii vor încerca să afle acum dacă rusul are, cel mai probabil, probleme psihice.

Potrivit ziarului Komsomolskaya Pravda, Abdurakhmanov este un fost soldat care acum lucrează în construcții. Mama bărbatului le-a transmis polițiștilor că a observat că fiul său se comportă ciudat în ultima vreme. De asemenea, femeia a mărturisit că este ”rușinată” că este rudă cu acesta și că poartă același nume de familie.

ADVERTISEMENT

Satanismul în Rusia, o chestiune des întâlnită

În ciuda faptului că Rusia este profund ortodoxă, știrile cu sataniști bizari din această țară sunt la ordinea zilei. Mai mult, regimul de la Kremlin încearcă să scape cu orce preț de această ”problemă”, astfel că a găsit soluția să-i trimită pe front pe sataniști, cum este și cazul unui rus condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a ucis ritualic patru adolescenți.

Este vorba despre Nikolai Ogolobyak, în vârstă de 33 de ani, care mai avea de stat după gratii cel puțin până în 2030 după ce a ucis patru tineri în 2008, într-un ritual satanic. A fost scos în cele din urmă din închisoare și trimis în Ucraina, cel mai probabil carne de tun, pentru a luta împotriva armatei Kievului.

ADVERTISEMENT

Interesant, după șase luni în brigada Wagner, tânărul a fost rănit și acum este invalid, conform tatălui său. ”Merge, dar este grav rănit. Acum este în perioada de recuperare”, a transmis bărbatul. Detaliile crimelor sunt cumplite: anchetatorii spun că sataniștii și-au înjunghiat victimele de 666 de ori, după care le-au dezmembrat și le-au mâncat organele.

ADVERTISEMENT
Tags: