Sport

Pep Guardiola, moment de sinceritate după ce Kevin De Bruyne a țipat la el în Manchester City – Real Madrid 4-0: „Nu este prima dată!”. Video

Pep Guardiola a vorbit despre relația pe care o are cu Kevin De Bruyne după ce fotbalistul a țipat la el în timpul partidei Manchester City - Real Madrid 4-0.
20.05.2023 | 18:46
Pep Guardiola moment de sinceritate dupa ce Kevin De Bruyne a tipat la el in Manchester City  Real Madrid 40 Nu este prima data Video
Pep Guardiola a spus adevărul despre relația cu Kevin De Bruyne. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester City s-a calificat „en-fanfare” în finala Ligii Campionilor, după 4-0 cu Real Madrid în meciul retur. Pe parcursul jocului de pe Etihad Stadium, Kevin De Bruyne a răbufnit și a țipat la Pep Guardiola. Antrenorul „Cetățenilor” a vorbit despre gestul belgianului înainte de derby-ul cu Chelsea, duminică, 21 mai, de la ora 18:00.

Pep Guardiola, adevărul despre relația cu Kevin De Bruyne după ce fotbalistul a țipat la el: „Îmi place”

Manchester City i-a administrat lui Real Madrid o înfrângere usturătoare în returul semifinalei din Liga Campionilor. Totuși, partida care a mers de la un capăt la altul în favoarea „Cetățenilor” nu a fost lipsită de incidente. Pep Guardiola s-a arătat nemulțumit pe un atac al lui Manchester City cu belgianul Kevin De Bruyne în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Concret, internaționalul belgian a ținut prea mult de minge, iar în cele din urmă a fost deposedat de Eder Militao. Înainte ca balonul să intre în posesia fundașului de la Real Madrid, Pep Guardiola îi striga lui Kevin De Bruyne: „Pasează, pasează!”.

A fost momentul în care Kevin De Bruyne a răbufnit: „Taci! Taci!”, i-a răspuns belgianul pe un ton agresiv și gesticulând extrem de nervos în direcția antrenorului spaniol. La conferința de presă premergătoare duelului Manchester City – Chelsea, la finalul căreia „Cetățenii” se pot încorona campioni, Pep Guardiola a vorbit despre incident.

ADVERTISEMENT

„Îmi place relația cu Kevin, strigăm unul la altul. Uneori e ciudat, dar îmi place această energie. Nu este prima dată, țipă la mine și la antrenamente, voi nu știți. Este însă ceea ce avem nevoie. Și asta l-a făcut să devină cel mai bun”, a declarat Pep Guardiola.

Pep Guardiola, pas înapoi după ce Kevin De Bruyne a țipat la el: „A făcut trei tranziții care nu erau necesare”

După gesturile nervoase ale lui Kevin De Bruyne, Pep Guardiola a făcut un pas înapoi la propriu și s-a îndreptat spre banca tehnică. Antrenorul iberic declara după meciul cu Real Madrid că nu era necesar ca belgianul să forțeze în condițiile în care trebuia să plimbe mingea.

ADVERTISEMENT

„Ne-am grăbit mult în repriza a doua. Kevin a făcut trei tranziții care nu erau necesare și am accelerat mult jocul când trebuia să facem fix invers, să îi obosim și să plimbăm mingea mult”, a spus Pep Guardiola, după calificarea în finala Ligii Campionilor.

În 2019, Pep Guardiola a fost în centrul unui episod asemănător. Înainte ca Vincent Kompany să șuteze, antrenorul iberic i-a strigat să paseze: „Nu trage, pasează!”, a fost strigătul lui Pep Guardiola. Totuși, fostul fundaș belgian avea să înscrie unul dintre golurile sezonului în victoria cu Leicester, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cele trei puncte venite ca urmare a succesului cu Leicester au fost decisive în lupta la titlu cu Liverpool, deoarece echipa din Manchester a terminat sezonul cu 98 de puncte pe primul loc, în timp ce „cormoranii” s-au clasat pe poziția a 2-a cu un punct mai puțin.


  • Cotă MAXBET pentru Manchester City: 2,24 este cota pentru „total goluri: peste 3,5” la meciul Manchester City – Chelsea

ADVERTISEMENT