Life

Pepe dezvăluie adevărul despre diferența mare de vârstă dintre el și soția sa: ”Suntem echilibrați amândoi”

Pepe dă cărțile de față despre disproporția de ani dintre el și Yasmine Ody. Ce mărturie a făcut prezentatorul de la Antena 1.
20.02.2024 | 09:30
Pepe dezvaluie adevarul despre diferenta mare de varsta dintre el si sotia sa Suntem echilibrati amandoi
Pepe dă cărțile de față despre disproporția de ani dintre el și Yasmine Ody. Ce mărturie a făcut prezentatorul de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe dezvăluie adevărul despre diferența mare de vârstă dintre el și soția sa. „Suntem echilibrați amândoi”, susține moderatorul emisiunii Te cunosc de undeva, unde este gazdă împreună cu Alina Pușcaș.

Pepe dă cărțile de față despre disproporția de ani dintre el și Yasmine Ody. Ce mărturie a făcut prezentatorul de la Antena 1

Pepe dă cărțile de față despre disproporția de ani dintre el și Yasmine Ody. Ce mărturie a făcut prezentatorul de la Antena 1 legat de a treia soție, cu care are un băiat. Povestea lor de dragoste durează de aproximativ 3 ani.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist nu vede nicio diferență de vârstă și spune că nu se simte deloc acest lucru, deși partenera de viață este mai mică cu 15 ani. Cântărețul de 44 de ani consideră că și-a găsit echilibrul alături de șatenă.

„Diferența de vârstă dintre noi nu se simte, părerea mea. Nu există unul mai nebun și altul mai echilibrat. Mi mi se pare că suntem echilibrați amândoi. Așa ne simțim, ca și cum ne știm demult.

ADVERTISEMENT

Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai împlinim trei ani de când suntem împreună. Adică, cumva le așază Dumnezeu.

Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam”, a declarat Pepe într-un interviu pentru revista viva.ro. Vedeta și Yasmine Ody simt că se cunosc de-o viață întreagă.

ADVERTISEMENT

Pepe, despre sfaturile primite de la soția sa

Pepe este un familist convins și are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Prezentatorul de la Antena 1 nu face niciun pas fără a-i cere sfatul sau părerea lui Yasmine Pascu pentru că este jumătatea sa, dar și pentru că așa este normal.

Cunoscutul artist recunoaște că ține cont de îndemnurile ei indiferent despre ce domeniu este vorba, inclusiv legat de lumea artistică. Mai mult, vedeta consideră că femeia, în general, are întotdeauna un simț în plus.

ADVERTISEMENT

„Mă sfătuiesc în toate domeniile. Are multe calități, nu aș putea să spun doar trei. Le are pe toate. Mi-a spus că îi place de mine, că sunt un tată extraordinar, cel mai bun tată din lume. Adică nu mă așteptam.

Mă așteptam să spună orice altceva, că sunt nebun, că sunt artist, spontan, glumeț, dar nu mă așteptam să spună asta”, a mai spus Pepe despre frumoasa sa soție, Yasmine Pascu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT