Life

Pepe, distracție maximă alături de fetele sale și cei dragi. Ce a sărbătorit cântărețul 

31.01.2021 | 16:11
Pepe distractie maxima alaturi de fetele sale si cei dragi Ce a sarbatorit cantaretul
ADVERTISEMENT

Pepe a uitat de griji și probleme și s-a distrat seara trecută alături de fiicele sale, Maria și Rosa Pascu, dar și împreună cu persoane apropiate din familia sa. Cântărețul a avut un motiv de sărbătoare foarte bine întemeiat. 

Artistul a fost invitat la o petrecere de pomină, unde a fost cinstită nimeni alta decât sora sa, Loredana. Petrecăreții s-au strâns acasă, în cadru restrâns, însă asta nu i-a împiedicat să cânte și să danseze ca și cum ar fi nicio restricție sau reguli.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a purtat o rochie lungă, roșie și înflorată, sora lui Pepe demonstrând că știe cum să se distreze de ziua sa de naștere. Loredana a cântat și a dansat pe muzică de petrecere, fiind cu zâmbetul pe buze în orice secundă, alături de invitați.

Pepe, petrecere de pomină alături de familie. Artistul s-a distrat de minune

Sora cântărețului a încins atmosfera și a animat evenimentul care a avut-o în prim-plan, dar nu s-au lăsat mai prejos nici ceilalți invitați. Cu această ocazie fetele lui Pepe au demonstrat că știu să rupe ringul de dans, dar și că au talent la cântat.

ADVERTISEMENT

Se pare că micuțele au moștenit pasiunea celebrului artist, Maria și Rosa cunoscând la perfecțiune piesele interpretate de tatăl lor. Fata cea mare a lui Pepe a făcut senzație la microfon, lucru care a fost împărtășit cu fanii din mediul online.

Loredana Pascu, sora lui Pepe, de ziua sa de naștere
Loredana Pascu, sora lui Pepe, de ziua sa de naștere. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fostul soț al actriței Oana Zăvoranu este foarte mândru de fetele sale și încearcă să le facă toate poftele, în ciuda faptului că s-a despărțit de mama lor, Raluca Pastramă. Pepe susține că a învățat multe de la copile, mai ales după separarea de brunetă.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe momente în care am învățat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână și era dressing-ul ei gol și mai erau niște haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetițelor.

Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să își ia și hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simțit că trebuie să învăț de la copiii mei. În aceeași poziție sunt hainele și acum.

ADVERTISEMENT

Nu îmi este frică de nimic. Vreau ca fetele mele să știe că sunt puternic și echilibrat. Trebuie să știe că acolo găsesc mereu rezolvare. Nu o să apar niciodată vulnerabil în fața copiilor mei.

De multe ori nu e bine, dar le îndeplinesc orice dorință. Am avut momente când nu s-a putut și au înțeles. Nu sunt exagerat, dar pentru copiii tăi poți orice”, a declarat Pepe în urmă cu o lună pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT