Life

Pepe, prezentatorul Te cunosc de undeva, dezvăluiri despre soția lui! Yasmine, primele declarații despre cum a fost cucerită de vedeta Antenei

Pepe și Yasmine sunt căsătoriți de doi ani, au un băiețel de un an și jumătate, dar cresc împreună trei, iar acum fac planuri pentru cununia religioasă.
21.02.2024 | 13:15
Pepe prezentatorul Te cunosc de undeva dezvaluiri despre sotia lui Yasmine primele declaratii despre cum a fost cucerita de vedeta Antenei
Pepe de la Te cunosc de undeva, și Yasmine, meniți să fie împreună / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Pepe și Yasmine au vorbit despre relația lor. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva ne-a recunoscut că frumoasa lui soție i-a schimbat viața, în bine, iar ea, cu umor, a povestit cum a fost făcut- prima lor fotografie împreună.

Pepe și Yasmine, dezvăluiri unice din relația lor

Discreți din cale afară când vine vorba de relația lor, Pepe și Yasmine și-au deschis, totuși, sufletul pentru FANATIK. Și, mărturisesc cei doi, prima fotografie făcută împreună a fost un semn pentru viitorul lor împreună. Vorbim de o fotografie care a fost făcută acum aproape 20 de ani, pe stradă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ne-au mărturisit ei, anul acesta vor avea un eveniment important. Cel mai probabil, ei vorbesc de cununia religioasă,. Care, cu siguranță, va fi una la fel de discretă ca și căsătoria civilă, o petrecere care să fie făcută, cu adevărat, pentru miri.

În altă ordine de idei, Pepe a vorbit despre rolul pe care îl are ca prezentator al show-ului Te Cunosc de Undeva. Și a dezvpluit care sunt, de fapt, calitățile pe care trebuie să le aibă un concurent pentru a impresiona juriul. Și, desigur, telespectatorii.

ADVERTISEMENT

Pepe de la Te cunosc de undeva și Yasmine, pregătiri pentru 7 iunie

Yasmine, cu ce te-a cucerit Pepe?

– Cu multe. Dar, în primul rând, pentru că este cel mai bun tată.

Pepe are trei copii… Cum e să fii mamă pentru două fiice ale lui, din relația anterioară?

Yasmine:  Este minunat, o zic sincer. Nu am știu că sunt pregătită pentru asta. M-am văzut mamă, înainte să fiu mamă. Dar este minunat și este cel mai mare dar de la Dumnezeu.

Pepe: Am toată încrederea în ea și sunt cel mai norocos bărbat de pe Pământ. Da, este fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Care este cea mai importantă zi pentru voi doi?

Pepe: Pentru noi este 7 iunie. E ziua băiatului nostru. Și mai sunt și alte motive, vor urma.

Îl știai pe Pepe de când erai mică, există și o fotografie cu voi doi împreună… Erai fana lui, îl iubeai?

Yasmine: Nu pot să zic că îl iubeam. Eu, sincer, poza aceea am făcut-o pentru că toate fetele, vecinele, se pozau cu el. Am zis, hai să fac și eu. Eu îl știam, eram vecini. Dar, mai târziu, s-a dovedit că poza asta era un semn pentru noi.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Te cunosc de undeva: ”Dacă te și distrezi și ai puțină autoironie, ești cel mai șmecher”

Pepe, ai tot fost concurent la Te cunosc de Undeva, ai și câștigat…

– De două ori locul I, de trei ori locul al doilea.

Acum prezinți. Cum îi vezi pe concurenți?

– Sunt implicați. Să știi că, întotdeauna, indiferent de cât de multă experiență ai, la o transformare nouă ai emoții. Iar personajele sunt diferite, edițiile nu seamănă între ele, iar ca și concurent nu ai de unde să știi dacă altul este sau nu mai bun decât tine. Dar dacă ești artist cu pretenții îți dorești să iasă totul bine. Dacă te și distrezi și ai puțină autoironie, ești cel mai șmecher.

Care a fost cel mai bun concurent, după părerea ta, de până acum?

– E greu să spun, au fost mulți. Un concurent bun pentru Te cunosc de Undeva nu e neapărat un concurent care cântă foarte bine, un actor foarte bun… Uite, Vârciu și cu Andrei au fost niște concurenți extraordinari. Iar asta pentru că ei chiar au făcut caterincă. Oamenii vor să se distreze. Dacă nu o luăm personal și ne gândim doar că e un concurs, și ne gândim că e un show… Atunci ne dăm seama că oamenii vor să zâmbească…

Ce spune Pepe despre jurați: ”Ei trebuie să dea și 5 punte și 12 puncte”

Cine crezi că nu s-a potrivit la Te cunosc de undeva?

– Mi-e rușine să spun cine nu s-a potrivit. Au fost câteva personaje, totuși… Vorbim de cei care s-au integrat mai greu. Dar, spre final, au înțeles jocul și le-a părut rău că nu au făcut-o mai devreme. Au alergat după note, în loc să se distreze. Să faci haz de necaz…

Pepe, sincer, care dintre jurați e cel mai dur la Te cunosc de undeva?

– Nu e vorba că e vreunul dur… E vorba că ei trebuie să dea și 5 punte și 12 puncte. Mihai Petre e atent la detalii și, de cele mai multe ori, poți să te aștepți, la coregrafie, să primești 5. Adică, tu nu ai avut coregrafie. Dar primești puncte, la emoție, dacă ai atins-o pe Andreea. Sau Ozana, oricât de bine ai cântat poate să îți dea o notă mică pentru că nu i s-a părut ei că meriți mai mult. Iar asta oricât de corect ai cântat…

Pentru că contează cât de mult îți transform vocea… Ăsta e jocul. Niciunul nu e dur, de fapt, sunt argumentați toți în deciziile lor. Dar, să nu uităm, nu e un concurs real. E vorba de un mix de voce, actorie, e o joacă. Și dacă reușești să ajungi la telespectatori, atunci sigur vei avea și note bune. Iar dacă tu ești bărbat, dar ai personaj de femeie, trebuie să cânți ca o femeie. Ăsta e secretul.

Ce zice soția că lipsești cam mult de acasă?

– Ce să zică? Oricum sunt destul de aproape de casă, cu filmările. Pot să fug la ea în pauze.

ADVERTISEMENT