Life

Perneș de la Mireasa, în lacrimi după noaptea petrecută cu Sabrina: „Am fost egoist”

Perneș și Sabrina de la Mireasa, ceartă după noaptea petrecută împreună. Concurentul a început să plângă din cauza discuției pe care a avut-o cu iubita sa.
21.04.2022 | 19:04
Pernes de la Mireasa in lacrimi dupa noaptea petrecuta cu Sabrina Am fost egoist
Perneș a început să plângă după cearta cu Sabrina. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Perneș și Sabrina de la Mireasa au petrecut o noapte împreună după ce au câștigat task-ul cu salcia. Totuși, așteptările celor doi au fost diferite, astfel că lucrurile nu au decurs prea bine pentru cei doi concurenți.

Perneș și Sabrina de la Mireasa, ceartă după noaptea petrecută împreună

Perneș și Sabrina de la Mireasa au avut oportunitatea de a sta împreună o noapte întreagă, dar fiecare a avut așteptări diferite și până la urmă au ajuns să se certe.

ADVERTISEMENT

„Te-am simțit că ești tensionat și așa, și am zis să nu te întreb. Tu cauți nod în papură tot timpul, asta faci. Tu tot timpul îți găsești niște momente pentru discuții de mă termină. Deci eu nu am ce să răspund la această întrebare. Pe bune, zici că doar vrei să ai discuții”, i-a reproșat Sabrina.

Perneș voia ca iubita sa să fie mai atentă cu el și mai drăgăstoasă, dar Sabrina avea o stare proastă, de care l-a acuzat chiar pe el.

ADVERTISEMENT

„De ce nu poți să fii drăgăstoasă înainte de somn? Cum ai fost ieri, cum ai fost azi… Dacă sunt lucruri pe care le simt eu că mă deranjează, și nu-s așa, nu e ok să îți zic?”, a replicat concurentul.

Astfel, aceasta i-a cerut lui Perneș să nu mai pună presiune pe ea.

„Te-am rugat frumos să nu pui presiune pe mine, în primul rând nu îmi place chestia asta și în al doilea rând, sunt atâtea momente în care îți ofer afecțiune.

ADVERTISEMENT

Când e o chestie de genul, nu știu ce te aștepți. E o seară în care dormi, nu se ântâmplă nimic”, a mai spus Sabrina.

Perneș a început să plângă după cearta cu Sabrina

Abia a doua zi și-au dat seama cei doi concurenți de la Mireasa de ce au făcut, anume că au stricat o noapte care putea să fie una superbă pentru ei cu certuri și discuții mărunte.

ADVERTISEMENT

Astfel, Perneș s-a descărcat de emoțiile negative în baia băieților, unde s-a pus pe plâns, mărturisind că nu trebuia să se comporte așa.

„Sunt conștient că e tot ce îmi doresc, dar am fost egosit”, a mai spus concurentul.

ADVERTISEMENT
Tags: