Life

Perseide 2023. Cum vor fi zodiile influențate de “ploaia de stele”. Noroc pentru 3 nativi

Ce sunt Perseidele și cum influențează ele zodiile în 2023? Veștile sunt bune pentru trei dintre cei 12 nativi ai horoscopului.
12.08.2023 | 13:28
Perseide 2023 Cum vor fi zodiile influentate de ploaia de stele Noroc pentru 3 nativi
Cum sunt zodiile afectate de Perseide în 2023. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Perseidele, fenomenul spectaculos al „ploii de stele” atinge anul acesta punctul culminant pe 13 august. Însă, nu vine la pachet doar cu imagini uimitoare ce vor putea fi surprinse cu ochiul liber, ci și cu schimbări din punct de vedere astrologic. Ce se întâmplă cu zodiile?

Ce sunt Perseidele și când pot fi observate în 2023

Perseidele poartă numele constelației dinspre care par că se îndreaptă și reprezintă unul dintre cele mai mari roiuri de meteori activi din 2023. Perioada lor de activitate este cuprinsă între 16 și 26 august, dar punctul maxim îl vor atinge pe 13 august, când „ploaia de stele” va putea fi observată cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

Pentru a-i vedea, oamenii trebuie să se uite pe cer în noaptea de 12 spre 13 august, dar și în cea de după maxim, din  moment ce acesta se va înregistra în jurul orei 10 dimineața, când pe cer nu va fi vizibil din cauza luminii.

Cel mai bine, Perseidele se vor vedea după miezul nopții până dimineața, și orice meteor a cărui direcție inversă se îndreaptă către constelația Cassiopeia reprezintă o „perseidă”. Fenomenul este cel mai ușor de urmărit din locurile cu cer curat, unde nu există prea multe lumini artificiale, de pildă din zonele rurale sau de la munte.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt norocoși să se afle într-o astfel de zonă vor putea zări chiar și 100 de meteori pe oră, în timp ce aceia de la oraș se bucură doar de 10-20 în același interval orar. În timpul maxim al perseidelor se va vedea un meteor pe minut, în condiții optime, conform news.ro. 

Cum afectează „ploaia de stele” viața zodiilor

Din punct de vedere astrologic, Perseidele marchează momentul în care zodiile trebuie să se confrunte în mod direct cu problemele din viața lor și să ia atitudine, să-și susțină punctul de vedere în fața lumii, scrie stylecaster.com. „Ploaia de stele” le arată nativilor de cât de multe sunt capabili dacă încearcă și își înfruntă, în mod responsabil, frica.

ADVERTISEMENT

În 2023, trei zodii sunt influențate în bine și li se schimbă norocul. De pildă, Berbecii au parte de imboldul necesar pentru a investi, financiar și emoțional, în viitorul lor. Vor să atingă un nivel în cariera lor și pot face asta, atâta timp cât depun efort.

Fecioarele sunt influențate de Perseide să se reconecteze cu trecutul lor, să înțeleagă de ce s-au întâmplat anumite lucruri și să meargă. Au, de asemenea, șansa să-și pună în valoarea aptitudinile, pentru care vor fi apreciate de cei din jur.

ADVERTISEMENT

De altfel, Peștii fac progrese uluitoare în carieră. Nativii acestei zodii au noroc la bani și atrag câștiguri materiale. Totodată, pentru că acest semn apreciază onestitatea, poate crea conexiuni profunde în perioada Perseidelor.

ADVERTISEMENT