Life

Personajul din Las Fierbinți cu care Anca Dumitra și Luminița Bucur asociază România, de 1 decembrie: „E luat de prost”

De Ziua Națională a României, Anca Dumitra și Luminița Bucur, din serialul Las Fierbinți, au vorbit despre familia plecată peste hotare și și-au exprimat părerea despre țară.
01.12.2022 | 17:22
Personajul din Las Fierbinti cu care Anca Dumitra si Luminita Bucur asociaza Romania de 1 decembrie E luat de prost
Anca Dumitra și Luminița Bucura au asociat România cu un personaj din Las Fierbinți. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De 1 decembrie, Anca Dumitra și Luminița Bucur, alias Geanina și Lenuța Brânzoi din Las Fierbinți, au asociat România cu un personaj al celebrului serial și au vorbit despre familiile lor, care nu au posibilitatea de a sărbători Ziua Națională a României acasă.

Ce personaj din Las Ferbinți reprezintă cel mai bine România? Dezvăluirile făcute de Anca Dumitra și Luminița Bucur

Las Fierbinți este serialul care exprimă foarte bine realitatea din țară noastră. Nu de puține ori, mesajele din serial au ajuns la inima românilor, așa cum s-a întâmplat și cu viralul de 1 decembrie al lui Celentano.

ADVERTISEMENT

Tot cu ocazia Zilei Naționale, Anca Dumitra și Luminița Bucur, actrițele care le interpretează pe Geanina și Lenuța Brânzoi în serialul de la Pro TV, au fost invitate în emisiunea specială pregătită pentru această ocazie, Zi de bine, România!.

Astfel, întrebate cum ar descrie țara în care ne aflăm, au avut numai cuvinte de laudă. Luminița Bucur a vorbit cu mândrie despre România. Totuși, Anca Dumitra a ținut să precizeze că există și aspecte mai puțin fericite de care să ținem cont.

ADVERTISEMENT

„E o relație specială pe care o are fiecare cu România și atunci contează foarte tare ce vrei să vezi. Eu, Luminița, vreau să văd doar părțile bune din România și din țara asta care are atât de multe de oferit. Și nu cred că e cazul să ne pierdem în lucrurile astea mai puțin plăcute”, a spus actrița care o interpretează pe soția lui Brânzoi în Las Fierbinți.

România se aseamănă cu Brânzoi, conform Luminiței Bucur. Motivul: „E luat de prost”

Într-un exercițiu de imaginație, Luminița Bucur a spus că dacă România ar fi reprezentată de un personaj din Las Fierbinți, acela ar fi chiar Brânzoi, soțul său din serial.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că România este Brânzoi, pentru că Brânzoi este un om muncitor, dar în același timp, un om care e luat de prost, așa, de toată lumea, pentru că el vrea să facă bine tuturor și pică tot prost în același timp. Este muncitor, e iubitor, e săritor, e familist”, a afirmat Luminița Bucur.

În același timp, actrița care o aduce la viață pe Geanina a dezvăluit că un singur personaj nu e de ajuns și că România este, de fapt, reprezentată de tot universul Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

„E întreg universul, pentru că fiecare dintre personaje are acel ceva autentic și cu toții au întregit un puzzle așa frumos încât, așa de bine a ajuns la sufletul omului…De aia ne și urmăresc. Ar fi un pic și din Geaninuța, naivă, cum îmi place mie s-o numesc de cele mai multe ori.

Ar fi un pic și de Bobiță, are un pic de șmecherie, poate nu strică câteodată. Ce se regăsește în fiecare personaj, este un farmec aparte. Cred că România are farmecul ăsta, cu tradițiile noastre, cu mâncarea noastră din România, cu femeile noastre frumoase”, a completat Anca Dumitra.

Anca Dumitra și Luminița Bucur, despărțite de familiile plecate în străinătate

La fel ca majoritatea românilor, actrițele din Las Fierbinți au cel puțin o rudă plecată la muncă în străinătate. În cazul Luminiței Bucur este vorba de verișoara sa, care de 9 ani locuiește în Belgia, iar Anca Dumitra este despărțită de fratele și sora sa de aproximativ 20 de ani.

„Fratele meu cel mai mare este plecat în America de peste 20 de ani. Sora mea la fel, este plecată de peste 20 de ani în Italia. În timpul facultății au plecat toți, dar e bine cu tehnologia asta, că ajungi să te simți puțin mai aproape, chiar dacă te amăgești.

Nu l-am mai văzut de vreo 7 ani, pe sora mea nu am mai văzut-o de 2 ani. Eu intru în anul nou cu speranța că o să-i revăd”, a povestit Anca Dumitra.

Anca Dumitra, s-a emoționat în timp ce a citit o poezie despre România

În timpul apariției televizate, Anca Dumitra a citit versurile unei poezii scrise de un membru al echipei emisiunii La Măruță, care spunea povestea unei mame nevoită să stea departe de fiul său.

„Are tot, eu mi-am dat seama, mai puțin pe mine: mama”, sunt versurile care au emoționat-o pe „Geaninuța”.

Tot ea este cea care a dezvăluit că, în timp ce se afla în vacanță în Roma, a convins un italian să viziteze România doar după ce i-a vorbit despre Las Fierbinți.

„La un restaurant, un italian, nu a fost niciodată în România, în momentul în care m-a întrebat cu ce mă ocup și i-am zis că sunt actriță, deja a fost foarte curios să vadă și a căutat imagini, a spus că și-ar dori să vină”, a povestit Anca Dumitra.

Pe de altă parte, Luminița Bucur și-a amintit despre o tânără care, deși și-a petrecut toată viața în Germania, a ales să studieze la noi în țară.

„În vară am fost cu trenul până la Sinaia și în tren am cunoscut o tipă care a fost născută în România, dar s-a mutat în Germania la 2-3 luni ceva de genul ăsta, deci nu avea cetățenie română. Cumva, se întorcea la facultate în Cluj, să facă medicina în România, după 20 de ani de stat în Germania”, a relatat Luminița Bucur.

ADVERTISEMENT