Life

Program Pro Tv de 1 Decembrie 2022. Cel mai urmărit post din România pregătește emisiuni speciale de aniversarea sa

Program Pro Tv de 1 Decembrie 2022. Cel mai urmărit post din România a anunțat ce surprize pregătește pentru aniversarea sa. Telespectatorii vor fi cei mai câștigați.
29.11.2022 | 18:57
Program Pro Tv de 1 Decembrie 2022 Cel mai urmarit post din Romania pregateste emisiuni speciale de aniversarea sa
Program Pro Tv de 1 decembrie. Ce emisiuni speciale ne așteaptă joi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pro Tv aniversează joi, 1 decembrie, 17 de ani de la lansare. Momentul este cu atât mai deosebit în condițiile în care de 1 decembrie este și Ziua Națională a României.

Program Pro Tv de 1 Decembrie 2022. Emisiuni speciale, dar și momente deosebite la aniversarea postului

În acest context, Pro Tv a pregătit un program special dedicat zilei de 1 decembrie, la fel ca și Antena 1. Surpriza zilei este show-ul special în care îi putem vedea pe celebrul artist Horia Brenciu, alături de prezentatoarea de la meteo, Iulia Pârlea.

ADVERTISEMENT

Emisiunea specială care va fi difuzată la Pro Tv joi, 1 decembrie este intitulată ”Generaţii de distracţii” și aduce în prim plan cei mai iubiți cântăreți de muzică pop.

Aceștia se vor afla în fața unei provocări imense. Mai exact, vor fi nevoiți să cânte melodii din repertoriul popular, conform programului anunțat de cei de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Implicat în proiect mai este și actorul Alex Bogdan, care va interpreta mai multe roluri în stilul său caracteristic.

Emisiunea specială de la Pro Tv de 1 decembrie, cu Horia Brenciu, va fi difuzată joi, de la ora 17.00.

ADVERTISEMENT

Printre invitați se numără Cleopatra şi Pavel Stratan, Lora, dar și AMI sau CRBL. De asemenea, în platou îi vom vedea și pe Ruby, Taraful Cleante, Cornel Ilie sau Sofia Vicoveanca.

Pro Tv a pregătit însă și alte surprize. Știrile Pro Tv de la ora 19.00 vor avea un moment special, iar la finalul zilei vom vedea și un film în premieră.

ADVERTISEMENT

Program Pro Tv de 1 Decembrie 2022. Când va fi difuzată Parada de Ziua Naţională a României

Astfel, conform programului Pro Tv pentru 1 decembrie, de la ora 07.00 putem urmări știrile Pro Tv, cu ediție specială. Echipa ”România, te iubesc”, va aduce în prim plan povești ale unor români care au reușit să schimbe totul în jurul lor.

De la ora 11.00 îl avem pe Cătălin Radu Tănase, care va transmite în direct Parada de Ziua Naţională a României.

La ora 14.00, echipele ”La Măruţă” şi ”Vorbeşte Lumea” anunță o petrecere de zile mari, într-o ediție comună intitulată ”Zi de bine, România!”, iar de la ora 17.00 vom putea urmări ”Generaţii de distracţii”, cu Iulia Pârlea şi Horia Brenciu.

De la ora 19.00 vin știrile cu Andreea Esca, iar prezentatoarea tv va rosti pentru a 27-a oară, pe 1 decembrie, ”Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti! PRO TV te salută!”.

La fel ca și în alți ani, și de 1 decembrie 2022, Pro Tv aduce o ediție specială cu poveşti şi oameni care fac din România un popor.

De la ora 20.30 avem serialul Las Fierbinți, iar de a ora 22.30 începe filmul ”Ready Player One: Să înceapă jocul”, difuzat în premieră, la Pro Tv.

ADVERTISEMENT