Life

Peștera de lux unde te poți caza cu bani puțini. Priveliștea e spectaculoasă, dar turiștii nu au auzit până acum de acest loc

Peștera de lux unde te poți caza cu un buget mic. Și priveliștea este una spectaculoasă, dar turiștii nu au auzit până în prezent de loc.
26.10.2023 | 17:28
Pestera de lux unde te poti caza cu bani putini Privelistea e spectaculoasa dar turistii nu au auzit pana acum de acest loc
Unde se află această peșteră și cât costă o noapte de cazare. Sursa foto: booking.com
ADVERTISEMENT

Ți-ar plăcea să dormi într-o peșteră? Una chiar de lux, cu jacuzzi, pat dublu și o priveliște la care unii visează și pentru care plătesc bani mulți? Află că este posibil, iar o noapte de cazare are un preț avantajos. Nu toți turiștii știu de existența ei.

Unde se află peștera de lux în care poți dormi cu bani puțini

Nu toate peșterile sunt înfiorătoare, reci și pline de viețuitoare care te pot răni. Unele îți asigură tot confortul de care ai nevoie și așa îți creezi amintiri plăcute pentru tot restul vieții. Nu vei mai dori să pleci din ele, mai ales că în fiecare dimineață poți privi pe geam un adevărat spectacol de baloane cu aer cald.

ADVERTISEMENT

În Turcia, mai exact în orașul Goreme, ai posibilitatea de a te caza într-o peșteră de lux, care s-a deschis de doar trei luni și nu au aflat mulți turiști de ea. În peșteră sunt 11 camere pentru cei care doresc să le treacă pragul și să doarmă aici.

În camerele din peșteră ai parte de toate condițiile necesare: paturi confortabile, baie, jacuzzi, căldură, un decor în care elementele tradiționale turcești se îmbină cu cele moderne. Îți vor reda senzația de confort de lux, iar pe geam poți privi baloanele cu aer cald care trec deasupra Cappadociei.

ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare în peștera de lux

Cât te poate ajunge o cazare de o noapte într-o cameră în peștera de lux? Pentru o persoană se poate percepe suma de 130 de dolari, care în lei românești înseamnă 612, 72 RON. O sumă considerată rezonabilă de către turiștii care au reușit deja să se bucure de experiență.

”Situat în centrul orașului Goreme, acest hotel este înconjurat de peisaje frumoase, care permit explorarea ușoară a acestei zone unice. Hotelul este situat în mijlocul coșurilor naturale de basm, în timp ce alte site-uri turistice, restaurante locale și baruri se află în imediata apropiere.

ADVERTISEMENT

Oaspeții se pot bucura de micul dejun sau băuturi și gustări pe lounge-ul nostru confortabil cu terasă, care are vedere la peisajul uimitor. De asemenea, poți urmări apusul și răsăritul de soare de pe terasa noastră”, apare pe site-ul locului de cazare.

Goreme se află în regiunea Cappadocia din Turcia. Aceasta este favorizată de turiști, fiindcă este un loc antic și pot avea parte de o experiență de neuitat, zborul cu baloane cu aer cald. Pe rețelele de socializare sunt virale filmulețe/imagini cu baloane cu aer cald care zboară în grup.

ADVERTISEMENT

Prețurile pentru un zbor cu un balon cu aer cald din Cappadocia pornesc de la 300 de lei de persoană și pot ajunge până la 700 de lei. În costurile mai ridicate este inclus și micul dejun, pornirea de pe loc făcându-se dimineața. Siturile stâncoase ale Cappadociei sunt de asemenea un punct de atracție pentru turiști.

ADVERTISEMENT
Tags: