Sport

Petev anunță revenirea unui fotbalist de bază înainte de FC Botoșani – Universitatea Craiova! Ce calcule și-a făcut

Ivailo Petev și-a făcut calculele înaintea confruntării dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova, iar „alb-albaștrii” sunt gata de luptă pentru cele trei puncte.
15.02.2024 | 14:31
Petev anunta revenirea unui fotbalist de baza inainte de FC Botosani  Universitatea Craiova Ce calcule sia facut
Petev anunță revenirea unui fotbalist de bază înainte de FC Botoșani - Universitatea Craiova! Ce calcule și-a făcut. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După rezultatul de egalitate cu U Cluj de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Ivailo Petev se gândește doar la cele trei puncte cu FC Botoșani. Antrenorul bulgar știe ce îl așteaptă în Moldova, însă anunță că elevii săi sunt gata de luptă.

Calculele lui Petev înaintea de FC Botoșani – Universitatea Craiova: „Acest lucru o să se oprească”

Trupa lui Bogdan Andone este într-o cursă încinsă pentru salvarea de la retrogradare, însă oltenii nu au de gând să cedeze în Moldova. Ivailo Petev anunță că „alb-albaștrii” sunt pregătiți de deplasarea de la Botoșani și anunță că obiectivul este victoria.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul bulgar este dezamăgit după ce oltenii au pierdut cele trei puncte cu U Cluj printre degete, însă anunță că acest lucru nu se va mai întâmpla. Confruntarea dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 17:15.

„M-am uitat pe statistică, ne așteaptă un meci greu pentru că în ultimii patru ani nu am câștigat acolo. Acest lucru vorbește că ne așteaptă un meci greu. Ne pregătim mult pentru acest meci, jucătorii se antrenează cu bună dispoziție și suntem pregătiți să stricăm această statistică.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Echipa se antrenează bine, din primul minut o să căutăm cele trei puncte, dar nu o să fie ușor. Este important să fim stabili, să căutăm ce ne dorim și să câștigăm puncte. Nu este foarte plăcut, am arătat un joc bun, am creat multe situații.

O chestie care m-am dezamăgit puțin la jocul pe care l-am ratat este că am pierdut 2 puncte. Ăsta este fotbalul, nu putem să întoarcem nimic, continuăm înainte și ce am pierdut să câștigăm duminică. Acest lucru o să se oprească, nu poate continua”, spune Petev.

ADVERTISEMENT

Screciu revine cu FC Botoșani: „Nu avem accidentați”

Ivailo Petev are tot lotul la dispoziție pentru FC Botoșani – Universitatea Craiova. Antrenorul anunță că Vladimir Screciu este pregătit de joc după ce acesta a fost accidentat în startul anului 2024, iar niciun alt jucător nu are probleme medicale.

„Important este să fim psihic sănătoși și să trecem și peste acest moment. Emoții sunt tot timpul, important este să avem un gol mai mult decât ei. Unora le trebuie o perioadă mai lungă de adaptare, sunt cu toții pentru prima dată. S-a întors și Screciu, nu avem accidentați.

ADVERTISEMENT

Scopul nostru este să arătăm din ce în ce mai bine în fiecare meci. Trebuie să stăm mai bine psihic, să avem mai multă încredere în noi și să nu primim goluri cum le primim. Când se întâmplă de 3,4 ori se transformă într-o frică. Ne luptăm în fiecare meci să obținem cele trei puncte.

Am pierdut multe, sper ca în viitor să fie cu noroc. Houri a fost accidentat 10 zile, după ne-am înțeles după pauză. Nu este vreo problemă, ei se bazează pe ceva și noi ne bazăm pe ceva. Dacă ei sunt pe contact trebuie să fim de 2 ori mai buni.

De ce să ne fie frică? Asta este realitatea, fiecare lucru are un început și sfârșit. În prima repriză puteam să conducem cu 4 sau 5-0. Nu am făcut-o, dar acest lucru o să se termine. O să avem situația când vom avea 3 ocazii și 3 goluri. Vreau să conducem cu 5, dar sunt oameni nu roboți”, a mai spus antrenorul Universității.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,72 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist la pauză” la meciul FC Botoșani - Universitatea Craiova