Sport

Petev, mesaj pentru rivale înainte de U Craiova – Rapid: „Se poate întâmpla orice”

Ivailo Petev țintește cele trei puncte din derby-ul Universitatea Craiova - Rapid. Antrenorul bulgar are un mesaj clar și pentru rivalele din SuperLiga.
03.03.2024 | 15:22
Petev mesaj pentru rivale inainte de U Craiova  Rapid Se poate intampla orice
Petev, mesaj pentru rivale înainte de U Craiova - Rapid: „Se poate întâmpla orice”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” sunt concetrați la maxim pentru a câștiga cu trupa lui Cristiano Bergodi, iar Ivailo Petev are un mesaj pentru rivalele din SuperLiga. Derby-ul dintre Universitatea Craiova și Rapid se va juca luni, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Mesaj lui Petev pentru rivale înainte de U Craiova – Rapid: „Se poate întâmpla orice”

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid este așteptat cu sufletul la gură în Cetatea Băniei, iar doamnele și domnișoarele vor avea acces liber. Ivailo Petev i-a analizat în detaliu pe giuleșteni și spune că „alb-albaștrii” sunt gata să lupte pentru cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul bulgar a avut un mesaj și pentru rivalele din SuperLiga înainte derby-ului cu Rapid. Universitatea Craiova este la șase puncte în spatele elevilor lui Cristiano Bergodi în clasament și la cinci lungimi distanță de CFR Cluj.

„O să jucăm cu o echipă destul de bună din liga noastră, care a investit foarte mult în transferuri. Sper să fie un meci bun, ceea ce trebuie să facem este să continuăm să îmbunătățim jocul nostru. Jucăm pentru cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Nu s-a terminat campionatul, în fiecare meci avem scopul de a câștiga. În ultimele patru meciuri am arătat un joc bun și continuăm să ne dezvoltăm individual, dar și ca echipă. Fiecare echipă are un scop, scopul nostru este să câștigăm mâine.

Mai sunt multe meciuri până la final și este posibil să se întâmple orice. Fotbalul este o minune, se poate întâmpla orice. Visăm să câștigăm în fiecare meci, asta este scopul nostru. O să vedem unde ne clasăm în mai”, a spus Petev.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev, îngrijorat din cauza arbitrajului: „Sunt aici să ajute fotbalul”

Moralul din lotul Universității Craiova este la cote maxime după succesele cu FC Voluntari și Petrolul Ploiești. Ivailo Petev speră să fie un arbitraj corect la derby-ul cu Rapid, după ce în ultimele etape au existat decizii controversate la partidele oltenilor.

„Atmosfera de la noi tot timpul a fost bună, indiferent că înainte am mai avut niște momente grele. Campionatul este foarte lung și orice echipă poate să intre în situații de genul ăsta. Este normal și logic ca după victorii să ne simțim mai bine, așteptăm meciul.

ADVERTISEMENT

Petrolul a avut două zile mai mult de odihnă, Rapid are o zi. Nu stabilim noi când și cum, așa că ne conformăm programului și lucrăm. Lipsesc Ndong și Căpățînă mâine. Arbitrii sunt aici să ajute fotbalul, nu să îl îndrepte către altă direcție.

Sper ca acest lucru nu o să se întâmple mâine și totul o să fie corect și dacă se întâmplă nu este pentru prima data. Rapid este o echipă destul de bună și ne concentrăm doar pe meciul de mâine, după ne gândim și la următorul meci.

Cel care a arătat la antrenamente va juca, este logic. Campionatul este destul de lung și fiecare o să își găsească locul în primul 11. Cel mai important este cum va trece săptămâna, în procesul de antrenament îmi arată jucătorii pe cine pot să mă bazez”, a mai spus Petev.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „total goluri Universitatea Craiova: peste 1,5” la meciul Universitatea Craiova - Rapid