Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Petre intervine în scandalul fani – jucători la Dinamo. „Oamenii ăia i-au ținut doi ani în spate”

Florentin Petre ia apărarea galeriei lui Dinamo după conflictul cu jucătorii de la meciul cu Hermannstadt. Ce spune fostul căpitan al „câinilor”.
26.10.2023 | 11:30
Petre intervine in scandalul fani  jucatori la Dinamo Oamenii aia iau tinut doi ani in spate
Florentin Petre, mesaj dur pentru jucătorii lui Dinamo după conflictul cu galeria. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florentin Petre a tras un semnal de alarmă după înfrângerea dură cu Hermannstadt și se teme că Dinamo poate retrograda. Legenda „câinilor” îi pune la zid pe jucători la FANATIK SUPERLIGA.

Florentin Petre, mesaj clar pentru jucătorii lui Dinamo: „Trebuiau să stea mai mult de jumătate de oră lângă oamenii ăia”

Jucătorii lui Ovidiu Burcă au plecat rapid din fața fanilor prezenți la la meciul de la Sibiu, ceea ce a încins spiritele. Florentin Petre a comentat gestul dinamoviștilor la FANATIK SUPERLIGA„Vă spun eu ce trebuiau să facă ei. Să stea acolo o jumătate de oră lângă oamenii ăia. Mai mult. Ei au ținut în spate echipa vreo doi ani, da? 

ADVERTISEMENT

Când te țin fanii în spate și tu nu le oferi măcar respectul pe care îl merită, eu zic că mai bine… aici îți dai seama de foarte multe lucruri”.

„Piticul” le transmite jucătorilor cum erau tratați de suporteri pe vremea când el era la Dinamo: „Noi eram pe locul doi și peste noi intrau fanii în vestiar. Repet, eram pe locul doi și la 2-3 puncte de primul loc. Păi scuză-mă. Când îți aduci jucători de 3-4.000 de euro, de atâta joacă. Cam asta e diferența de calitate”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre, critici dure pentru jucătorii lui Dinamo: „Nu întorci spatele, nu îți bați joc. Ți-au plătit salariile”

Florentin Petre subliniază încă o dată lipsa de respect de care au dat dovadă jucătorii lui Dinamo față de Peluza Cătălin Hîldan și ceilalți suporteri prezenți: „Să nu înțelegem greșit. Eu am spus vis a vis de situația prin care ei trec acum. Atâtea rezultate negative, ‘bă, stai acolo’. Nu întorci spatele, nu îți bați joc. Te-au ținut, ți-au plătit salariile, ți-au dat bani ca să mergi la familie acasă. 

Eu iubesc jucătorii. Eu sunt topit după jucătorii, antrenorii, președinții și conducătorii de club care au caracter și își asumă responsabilitate. ‘Da, bă, am greșit. Uite, mergem mai departe și facem o schimbare’.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Dinamo își aduce aminte cum taxau suporterii lipsa rezultatelor: „Eu nu acuz pe nimeni, Doamne ferește, dar totuși e Dinamo. Aruncau înainte cu vopsea pe mașini”.

Robert Niță, remarcă acidă: „Când vor să facă o preluare chelălăie la ei câinii de pe emblemă”

Robert Niță a avut un comentariu care a stârnit hohote de râs în studio: „Florentine, tu compari și vorbești prin prisma experiențelor tale și a marelui fotbalist care ai fost și performanțele care erau atunci.

ADVERTISEMENT

Sunt unii la Dinamo în momentul de față care când vor să facă o preluare chelălăie la ei câinii ăia de pe emblemă când vor s-o potolească. Păi asta e valoarea, ce naiba.

Ei nu știu ce înseamnă Dinamo. Voi vreți Dinamo care era acum 20 de ani. Uitați asta că nu mai e! Păi ce comparăm?”.

Luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la ora 17:30. Duminică, 29 octombrie, Horia Ivanovici vă așteaptă la o ediție specială după Petrolul – FCSB.

Florentin Petre îi pune la punct pe jucătorii lui Dinamo: „Nu poți să întorci spatele, să îți bați joc

ADVERTISEMENT