Life

Petrecere fastuoasă la botezul fiului lui Liviu Vârciu. Suma impresionată plătită pentru focul de artificii. Video exclusiv

A fost o petrecere de pomină vineri seara, în Capitală, la botezul fiului lui Liviu Vârciu. Vedeta a scos din buzunar o sumă impresionată pentru focul de artificii.
18.09.2021 | 13:47
Petrecere fastuoasă la botezul fiului lui Liviu Vârciu. Suma impresionată plătită pentru focul de artificii. Video exclusiv
Petrecere fastuoasă la botezul fiului lui Liviu Vârciu. Suma impresionată plătită pentru focul de artificii. Video exclusiv. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Seară de vineri, 17 septembrie, extrem de specială pentru vedeta Antena 1, Liviu Vârciu, și iubita lui, Anda Călin.

Cei doi au organizat o petrecere fastuoasă de botez pentru fiul lor. Liviu Matei Vârciu a fost sărbătorit așa cum se cuvine, la un eveniment cu sute de invitați de seamă, într-o locație specială din București.

FANATIK a aflat și o serie de detalii interesante legate de acest eveniment. Focul de artificii și tortul au costat împreună o sumă impresionantă.

ADVERTISEMENT

Imagini de la botezul fiului lui Liviu Vârciu. Suma impresionată plătită pentru focul de artificii

Liviu Vârciu și Anda Călin au avut alături mulți prieteni, majoritatea figuri cunoscute din lumea showbiz-ul românesc.

Au fost în jur de 300 de invitați, majoritatea fiind colegii de la Antena 1. Printre aceștia: Pepe cu iubita, Lora cu prietenul, Aurelian Temișan cu Monica Davidescu, Andreea Bănică sau Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de mai mulți artiști și formații. Au cântat Jean de la Craiova, Bella Santiago, taraful Cleante precum și Liviu Vârciu în formula ”L.A.”, alături de un coleg din celebra trupă. Aceștia au interpretat live câteva melodii celebre.

Cel mai spectaculos moment a fost reprezentat de focul de artificii. Arsenalul pirotehnic s-ar fi ridicat la suma de 5.000 de euro, spun sursele FANATIK.

ADVERTISEMENT

Impresionant și spectaculos a fost și momentul în care în scenă a apărut tortul. Acesta ar fi costat și el în jur de 1.500 de euro.

Liviu Vârciu, fericitul tată a 3 copii

Cuplul format din Liviu și Anda mai au împreună o fată, Anastasia. Aceasta are 4 ani și se pare că vrea să-i calce pe urme tatălui ei. Spre disperarea Andei, Anastasia cânta toată ziua prin casă. Pe de altă parte, fratele ei de un an și două luni nu pare interesat de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena 1 mai are o fată, Carmina, dintr-o relație anterioară. Aceasta are aproape 20 de ani, fiind crescută de mama ei la Arad, dar în ultima vreme stă la București.

În ceea ce-l privește pe micuțul Liviu Matei, acesta a fost botezat în urmă cu un an, însă abia acum a avut organizat un party pe măsură, dată fiind criza sanitară cauzată de pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri