Sport

Petrecere mare în familia Rapid înainte de finalul sezonului. Adrian Mutu și Victor Angelescu, alături de liderii galeriei. Exclusiv

Adrian Mutu, Victor Angelescu și Daniel Niculae au participat la cununia lui Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, iar la eveniment au fost prezenți și mulți alți rapidiști.
14.05.2022 | 17:28
Petrecere mare in familia Rapid inainte de finalul sezonului Adrian Mutu si Victor Angelescu alaturi de liderii galeriei Exclusiv
Adrian Mutu a pierdut primul meci pe banca Rapidului, însă giuleștenii sunt lideri în play-out. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost destul de tensionată pe Giulești după prima înfrângere din mandatul lui Adrian Mutu, 2-3 cu FC U Craiova 1948, însă FANATIK a aflat că familia Rapidului s-a reunit pentru un eveniment special, iar orice supărare a fost dată uitării.

Adrian Mutu, Victor Angelescu și Daniel Niculae, petrecere alături de Gigi Corsicanu și Liviu „Bocciu”

FANATIK a aflat în exclusivitate că familia Rapidului s-a reunit pentru o petrecere de pomină înainte de finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în care „alb-vișinii” speră în continuare la cupele europene.

ADVERTISEMENT

Contactat de site-ul nostru, Gigi Corsicanu a dat mai multe detalii despre acest moment special, dinainte de meciul cu CS Mioveni și de barajul pentru calificarea în UEFA Conference League.

„Da, eu am avut cununia acum două zile. A fost joi și au venit împreună. Nu e nici cea mai mică problemă. A fost și Adi Mutu, Liviu Ungureanu (n.r. Bocciu, liderul galeriei Rapidului) și Pancu, Coman, Iencsi. A venit și Victor Angelescu și Daniel Niculae. Ăsta e Rapidul! O mare familie frumoasă. A venit toată lumea!”, a spus fostul lider al galeriei Rapidului pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu, mesaj clar: „Nu există niciun conflict între Adrian Mutu și galeria Rapidului”

Rapid a pierdut primul meci pe Giulești în minutul 90+5, iar spiritele au fost destul de încinse, însă Gigi Corsicanu vrea să pună punct oricărui zvon cu privire la conflictul dintre Adrian Mutu și galeria alb-vișinie: „Nu a fost niciun conflict. Nu a fost absolut nimic! Nu mai dați amploare că nu a fost nimic.

A fost doar așa o chestie de moment la finalul meciului. Dar nu s-au certat, nu s-au înjurat Mutu cu Bocciu. Nu a fost nici cea mai mică problemă. Îți garantez eu asta”.

ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului nu vor să pună presiune suplimentară pe Mutu și jucători, iar participarea în cupele europene nu este un obiectiv obligatoriu în acest final de sezon: „Ce o vrea Dumnezeu. Dacă o fi să jucăm în cupele europene, dacă nu, nu. Nu e nici cea mică presiune. Dacă o să fie e foarte bine”.

Cu toate acestea, Gigi Corsicanu a ținut să puncteze că în anul centeneralui, suporterii Rapidului au cu totul alte așteptări de la echipă: „Nu a fost un obiectiv accederea în cupele europene. De la anul sunt alte pretenții. E primul an în Liga și înțelegem”.

ADVERTISEMENT

Rapid va juca în ultima etapă din play-out în deplasare cu CS Mioveni. Echipa lui Adrian Mutu ar putea întâlni în primul meci de baraj pentru cupele europene pe Sepsi Sfântu Gheorghe sau FC Botoșani, în timp ce în al doilea meci ar putea da peste Universitatea Craiova.

  • 39 de puncte are Rapid, liderul play-out-ului, la egalitate de puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe și 1 punct peste FC Botoșani
ADVERTISEMENT