Life

Petrică Mîțu-Stoian avea probleme serioase de sănătate. Dezvăluirea unei asistente medicale: “A zis că îi e rău și a leșinat”

Petrică Mîțu-Stoian a plecat dintre noi la vârsta de 61 de ani, o asistentă medicală dezvăluind cu ce probleme de sănătate se confrunta vedeta și asta de mai multă vreme.
12.11.2021 | 14:17
Petrica MituStoian avea probleme serioase de sanatate Dezvaluirea unei asistente medicale A zis ca ii e rau si a lesinat
ADVERTISEMENT

Femeia, care a fost prezentă la priveghiul regretatului solist de muzică populară din Mehedinți, a confirmat problemele medicale ale solistului, în special pe cele cu inima.

Fosta asistentă medicală care l-a îngrijit pe artist în trecut a scos la iveală și alte neplăceri. Din păcate, artistul nu stătea deloc bine cu tensiunea, care era foarte mare.

ADVERTISEMENT

Aceste lucruri au fost dezvăluite și de apropiații lui Petrică Mîțu-Stoian, însă nimeni nu se aștepta să-și găsească sfârșitul atât de repede.

Petrică Mîțu-Stoian, probleme medicale grave. Ce a povestit o asistentă

„Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur și simplu a zis «îmi este rău» și l-am așezat pe pat.

ADVERTISEMENT

Am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid am chemat infirmiera, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița.

A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat. De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp. 

ADVERTISEMENT

Îmi zicea: «Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac… sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis». Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea… și obosit.

Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind”, a dezvăluit asistenta ce l-a avut pacient pe Petrică Mîțu-Stoian pentru Prima TV. 

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu-Stoian, condus pe ultimul drum la Craiova

Interpretul de muzică populară din Mehedinți și-a pierdut viața la numai 61 de ani. Regretatul solist urma un tratament la o clinică privată din Caraș-Severin, care l-a afectat și mai mult.

Din păcate, artistul a ajuns de urgență la Spitalul din Reșița, unde după numai câteva ore a fost intubat. Organismul lui Petrică Mîțu-Stoian a cedat, el fiind plâns de o țară întreagă.

Regretatul muzician a fost condus pe ultimul drum de prieteni și de cei care i-au ascultat versurile, fiind înmormântat în Cimitirul Ungheni din Craiova.

Vedeta a lăsat în urma sa foarte multe piese care au ajuns la inimile românilor, care cu siguranță nu-l vor da uitării prea curând. Cântărețul a fost un nume important în muzica populară.

ADVERTISEMENT