Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Petrila, pus la zid că nu s-a bucurat la gol. „Bă, ăsta e orgasmul fotbalului!”

Claudiu Petrila e împrumutat de CFR Cluj la Rapid, iar mijlocașul a refuzat să se bucure după ce a marcat împotriva ardelenilor. Puștiul, criticat în studio.
26.09.2023 | 15:15
Petrila pus la zid ca nu sa bucurat la gol Ba asta e orgasmul fotbalului
Claudiu Petrila a refuzat să se bucure la golul împotriva lui CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila are șanse mari să continue la Rapid și din vară, „alb-vișiniii” având opțiune de cumpărare. Mijlocașul ofensiv a refuzat să sărbătorească reușita alături de colegi și și-a atras critici la FANATIK SUPERLIGA.

Claudiu Petrila l-a dezamăgit pe Robert Niță: „Dau ăia bani pe tine, te plătesc”

Claudiu Petrila a reușit primul gol în tricoul Rapidului, chiar împotriva echipei de care aparține în continuare. Însă extrema nu l-a mulțumit pe Robert Niță: „Ionuț Voicu și Mister au făcut sprint în fața galeriei. Petrila, și asta iar n-o înțeleg, eu nu-i înțeleg pe ăștia, cu scuzele de rigoare.

ADVERTISEMENT

Indiferent unde ai jucat, când te duci la o echipă și dau ăia bani pe tine, te plătesc, te duci liber cum vrei tu, când dai gol nu faci: ‘Mhmmm!’, a surprins fostul atacant din Giulești.

Niță îl avertizează pe mijlocașul în vârstă de 22 de ani că a venit la Rapid: „’Bă, ăia te plătesc’. Ce-a fost e istorie. Respect, OK. ‘Ai dat gol, bucură-te, bă!’. Golul e orgasmul fotbalului. Nu există mai frumos. Adrenalină, lumea în picioare…

ADVERTISEMENT

‘Ăștia te plătesc. Dai gol și tu stai calm: ‘Da, am băgat-o în ațe…’. ‘Urcă-te, bă, la ăia în tribună!’. Vin 12.000 de oameni la 21:00 lunea. Când marți se duc la muncă”, a comentat analistul la FANATIK SUPERLIGA.

Claudiu Petrila, mustrat de Robert Niță: „Îmi venea să intru în teren, să sar gardurile alea”

Pentru Robert Niță, bucuria unui gol în Giulești e ceva de neprețuit, mai ales pentru un tânăr jucător: „’Bucură-te, mă, frate, că asta e bucuria fotbalului’. Nu înțeleg! Îmi venea să intru în teren, să sar gardurile alea acolo.

ADVERTISEMENT

‘Trezește-te, mă! Atingi mingea, o bagi în poartă, se ridică 12.000 de oameni pentru tine”, a mai subliniat el.

„Și tu faci calm? Ce calm, mă? Ia, mă, tricoul și dă cu el în tribună’. Bravo, hai, tată! Ca joc, nu. Accelerează, o ia, face diferența”, a concluzionat realizatorul emisiunii „Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a comentat de asemenea gesturile lui Petrila: „Plus 1-2 milioane de oameni de acasă, în fața televizoarelor. Arată, bă, că ești rapidist! El a arătat că e tot CFR-ist. Molcom ca în Ardeal”. 

FANATIK SUPERLIGA e de 3 ori pe săptămână LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO: luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi revăzută pe Facebook și YouTube, ÎN PREMIERĂ, de la 17:30.

Claudiu Petrila, gest de neînțeles pentru Robert Niță

ADVERTISEMENT