Sport

Petrolul – FC U Craiova 1948 1-1, în etapa 21 din SuperLiga. Remiză după o dispută pe cinste. Cum arată clasamentul

Petrolul - FC U Craiova 1948 1-1, în etapa 21 din SuperLiga, după o repriză secundă cu multe faze de portă, plus două goluri anulate și o eliminare după intervenția VAR..
18.12.2022 | 16:25
Petrolul  FC U Craiova 1948 11 in etapa 21 din SuperLiga Remiza dupa o disputa pe cinste Cum arata clasamentul
Petrolul - FC U Craiova 1948 LIVE stream ora 14:30 în etapa 21 din SuperLiga. Revanşă după meciul din Cupă pentru lupii galbeni?. Foto: Petrolul Facebook
ADVERTISEMENT
18-12-2022
14:28

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Petrolul - FCU Craiova 1-1

Petrolul a condus cu 1-0, după o reușită izbutită la finalul primei reprize, dar Bauza, cu primul gol din actuala ediție de campionat, a stabilit scorul final. Gazdele sunt la două puncte de zona play-off, în timp ce oltenii continuă seria jocurilor fără înfrângere și urcă pe locul 10.

Clasament SuperLiga

18-12-2022
12:18

Petrolul - FCU Craiova 1-1 (Irobiso 45+2 / Bauza 63)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+6: Final de meci.

Min.87: Jair îl lovește pe Duarte. Adrian Cojocaru, arbitrul VAR, semnalează infracțiunea, iar Istvan Kovacs, după vizionarea fazei, îl elimină pe jucătorul gazdelor.

Min.82: Intercepție a ploieștenilor, Jair șutează de la mare distanță, mingea prinde pământul și Gurău este învins. Însă Irobiso, în poziție de ofsaid, era pe direcția balonului, și reușita este anulată de VAR.

Min.80: Bauza este blocat la marginea careului, mingea ajunge la Iancu, dar finalizarea acestuia este imperfectă.

Min.78: Albu, nemarcat, șutează de la 20 de metri, dar balonul trece puțin peste.

Min.71: Șut puternic al lui Bauza, din interiorul careului, mingea trece peste poartă.

Min.67: Oaspeții înscriu, însă în momentul centrării lui Grigore, Iancu este în poziție de ofasid. Reușita nu este valabilă se decide după analiza VAR.

Min.63: GOOOL FCU Craiova. Bauza șutează plasat de la marginea careului, iar Leitner, ”mascat”, este învins.

Min.58: Borța șutează tare, către colțul lung, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min.54: Jair șutează peste poartă la capătul unui contraatac.

Min.53: Albu este găsit în mijlocul careului, șutează, dar mingea este blocată de un fundaș.

Min.48: Centrare excelentă a lui Borța, Irobiso, singur în 4 metri, reia slab și Gurău nu are emoții.

Min.46: Start pentru repriza secundă.

Min.45+2: GOOOL Petrolul. Budescu bate repede o lovitură de colț, centrează perfect, iar Irobiso reia cu capul imparabil.

Min.40: Șut tare al lui Bauza, de la marginea careului, mingea este deviată, dar Leitner reușește să rețină.

Min.20: Un start echilibrat de partidă.

Min.4: Gheorghe Grozav trimite cu capul spre poartă, dar Gurău intervine.

Min.1: Start meci

Formațiile de start

Petrolul: Leitner – Mathaus, Meijers, Huja – Borța, Seto, Jair, Țicu – Budescu, Irobiso, Grozav. Rezerve: Vâlceanu – Olaru, Velisar, Cebotaru, Dumitriu, Bratu, Cioiu, Tucaliuc, Măzărache. Antrenor: Nicolae Constantin

FCU Craiova: Gurău – Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert – Albu, Vl. Achim – Baeten, Bauza (cpt.), Bahassa – Ganea. Rezerve: Mogoșanu – Papadopoulos, Zanfir, Van Durmen, Marquet, Sidibe, Chițu, Iancu, Blănuță. Antrenor: Nicolo Napoli

Meciul Petrolul – FC U Craiova 1948 are loc duminică, 18 decembrie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei a 21-a, ultima din anul acesta, al SuperLigii. Prahovenii ocupă locul 8, cu 29 de puncte, la trei lungimi de Sepsi Sf. Gheorghe, locul 6, ultimul de play-off iar oltenii au urcat până pe poziţia a 10-a, dar au 22 de puncte, fără şanse de play-off.

Unde se joacă meciul Petrolul – FC U Craiova 1948

Întâlnirea Petrolul – FC U Craiova 1948 se dispută duminică, 18 decembrie, de la ora 14:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti şi ţinând cont că acesta este ultimul meci din 2022 pentru lupii galbeni este de aşteptat ca în tribune să se afle cât mai mulţi suporteri, mai ales că evoluţia echipei a fost una chiar bună.

ADVERTISEMENT

Problemele la Petrolul sunt însă foarte spinoase, în sensul în care se doreşte intrarea în insolvenţă a clubului, ca urmare a gravei situaţii financiare existente, cu neplata salariilor pe mai multe luni pentru jucători, care la un moment dat nici nu au mai vrut să se antreneze, fiind convinşi cu greu să revină şi să joace aceste ultime etape.

Cine transmite la TV partida Petrolul – FC U Craiova 1948

Partida Petrolul – FC U Craiova 1948 se joacă duminică, 18 decembrie, de la ora 14:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa 21 din SuperLiga şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploieşti este duminică fără soare, cu cer acoperit pe tot parcursul zilei, dar cu toate acestea cu posibilităţi foarte reduse de a ploua. Maxima din termometre la ora prânzului nu va sări de 3 grade, deci foarte rece, dar cu toate acestea se speră la prezenţa a cel puţin 5000 de spectatori. Arbitrul meciului este cel care a fost prezent la turneul final al al CM din Qatar ca rezervă, Istvan Kovacs.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Petrolul – FC U Craiova 1948

Antrenorul gazdelor, Nicolae Constantin, nu are probleme de lot înaintea acestui meci, însă ştie foarte bine că, fără a veni în această iarnă un investitor la Petrolul, care să achite datoriile de aproape 2 milioane de euro, are şanse mici să mai vadă toţi jucătorii pe care îi are acum la dispoziţie la reunirea lotului în ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 nu are probleme din acest punct de vedere şi revenirea pentru a noua oară la echipă a antrenorului Nicolo Napoli a însănătoşit considerabil calitatea evoluţiilor echipei, care a obţinut câteva rezultate notabile. La Ploieşti nu vor fi prezenţi, pe motive medicale, portarul titular Popa, fundaşul central Papadapoulos şi fundaşul dreapta Enache.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – FC U Craiova 1948

Este o partidă foarte echilibrată inclusiv pentru casele de pariuri, lucru care se reflectă în cote. Cum echipa olteană a jucat cu foarte puţin timp în urmă pe acest stadion în grupa de Cupa României şi a învins cu 1-0, calificându-se în sferturi, şi acum oaspeţii pleacă în uşor avantaj: au 2,60 la victorie faţă de 3,00 pentru prahoveni. Şansă dublă X2 are cotă 1,45 iar şansă dublă 1X cotă 1,50. Tot 1,50 valorează un gol marcat de Petrolul şi 1,45 de olteni.

ADVERTISEMENT

În turul acestui sezon, în Bănie, lovitura liberă a brazilianului Jair din minutul 45 a adus cele trei puncte în contul Petrolului. Oltenii s-au revanşat în Cupă, dar cele mai multe meciuri au avut loc la nivel de Liga 2, fiind două succcese craiovene la Ploieşti şi doar o victorie a gazdelor.

 

ADVERTISEMENT