News

Philip Morris, recunoscută drept Angajator de Top în România, pentru al zecelea an la rând. Compania a primit și certificarea de Global Top Employer

Compania Philip Morris România a primit certificarea Angajator de Top. PM International are peste 79.000 de angajați în întreaga lume.
29.01.2024 | 18:26
Philip Morris recunoscuta drept Angajator de Top in Romania pentru al zecelea an la rand Compania a primit si certificarea de Global Top Employer
Luminița Florea este Director People & Culture la Philip Morris România
ADVERTISEMENT

Compania Philip Morris a fost recunoscută drept Angajator de Top în România, certificare pe care o primește pentru al zecelea an la rând. Această distincție clasează compania în topul celor mai căutați angajatori.

Philip Morris România, recunoscută drept Angajator de Top

Certificarea Angajator de Top a fost acordată ca urmare a unei evaluări independente, analiza fiind efectuată de Top Employers Institute. De altfel, Philip Morris International este recunoscută și drept Global Top Employer pentru al optulea an consecutiv.

ADVERTISEMENT

Compania are peste 79.000 de angajați în întreaga lume, iar în urma analizei Top Employers Institute, filialele Philip Morris din alte 31 de țări din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, dar și Asia/Pacific au fost clasificate drept angajatori de top.

Despre aceste certificări acordate de Top Employers Institute a vorbit Luminița Florea, Director People & Culture. „Când lucrezi cu oameni, nu te poţi rezuma doar la obiective generale – oamenii sunt emoţii, sunt nevoi, sunt energie şi toate aceste lucruri nu pot fi ignorate.

ADVERTISEMENT

Această certificare nu doar că ne onorează, ea subliniază din nou că angajatorii de top sunt acele companii care îşi tratează cu respect colegii, le recunosc meritele, calităţile şi implicarea”, a transmis Luminița Florea.

În 2024, Philip Morris va investi peste 130 de milioane de dolari pentru dezvoltarea fabricii din Otopeni. Potrivit Luminiței Florea, noua investiție oferă „o perspectivă pozitivă” și „asupra atragerii de noi talente” în organizație. „Pasiunea angajaţilor, dedicarea şi talentul lor permit şi accelerează tranziţia companiei noastre către o Românie fără fum”, a mai spus Luminiţa Florea, Director People & Culture.

ADVERTISEMENT

„Continuăm să ducem PMI la nivelul următor”

Philip Morris International s-a aflat printre cele 15 organizații internaționale care au primit, în 2024, această distincție. „Este o realizare extraordinară să fim recunoscuți, pentru al optulea an consecutiv, prin certificarea globală Angajator de Top, iar echipa noastră este extrem de mândră.

PMI nu mai este o companie care trece printr-o transformare – pentru că deja ne-am transformat. Dar călătoria noastră nu s-a încheiat, continuăm să ducem PMI la nivelul următor în misiunea noastră spre un viitor fără fum. Transformarea în realitate a viziunii noastre ambițioase este posibilă doar prin angajamentul și dedicarea angajaților noștri și vreau să mulțumesc tuturor celor implicați; acesta a fost și continuă să fie un efort de echipă!”, a declarat Fred Patitucci, Chief People & Culture Officer.

ADVERTISEMENT

Top Employers Institute este o organizație independentă care studiază „Cele mai bune practici în domeniul resurselor umane”, în urma sondajului HR Best Practice Survey. Printre subiectele analizate se numără mediul de lucru, învățarea, strategia pentru oameni, atragerea de talente, incluziunea, dar și altele.

„Vremurile excepționale scot la iveală ce este mai bun în oameni și organizații. Am observat acest lucru în cadrul programului nostru de certificare a angajatorilor de top din acest an: o performanță excepțională din partea angajatorilor de top certificați în 2024. În această comunitate de organizații remarcabile, Philip Morris Internațional și-a dovedit angajamentul față de angajați la nivel global. Această consecvență a practicilor de resurse umane la nivel global caracterizează un grup exclusiv de companii care au obținut o certificare globală prin programul Angajatori de Top. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim aceste companii și realizările lor în 2024”, a declarat David Plink, directorul general al Top Employers Institute.

ADVERTISEMENT