News

Philip Morris România, locul întâi în Topul Angajatorilor în 2024, din categoria Producţie Bunuri de Larg Consum

Philip Morris România a fost evaluată de angajați, pe platforma Undelucram.ro, confirmând că se află în topul celor mai dorite companii din țara noastră.
16.02.2024 | 14:22
Philip Morris Romania locul intai in Topul Angajatorilor in 2024 din categoria Productie Bunuri de Larg Consum
Luminița Florea este director People & Culture la Philip Morris România  
ADVERTISEMENT

Philip Morris România ocupă primul loc în Topul Angajatorilor în 2024, la categoria Producţie Bunuri de Larg Consum, realizat de platforma Undelucram.ro. Acesta este singurul clasament din ţara noastră care se bazează pe opiniile angajaţilor sau foştilor angajaţi (calculate pe o perioada de 12 luni) şi nu pe analiza practicilor de resurse umane sau pe notorietatea respectivelor companii. Primele trei criterii evaluate favorabil de către angajații Philip Morris Romania au fost: proceduri și valori, pachetul salarial, oportunitățile de avansare.

Philip Morris România, recertificată ca Angajator de Top și de Institutul Top Employers

Primul loc în Topul Angajatorilor înseamnă și o recunoaștere suplimentară a practicilor de resurse umane aplicate cu succes la nivel de Philip Morris România și poziționează compania în vârful ierarhiei celor mai dorite din ţara noastră.

ADVERTISEMENT

“Această certificare nu doar că ne onorează, ea subliniază din nou că ne facem treaba bine, că ne tratăm colegii cu respect, le recunoaștem meritele, calitățile și implicarea. Faptul că am primit un scor bun pe parte de proceduri mi se pare un semnal important al faptului că prin tot ceea ce facem oferim siguranţă şi claritate.

De asemenea, ne bucură faptul că am primit un scor bun pe partea de pachete salariale la care se adaugă o componentă de beneficii flexibile, actualizată anual, pe baza feedback-ului primit de la colegi.

ADVERTISEMENT

Când lucrezi cu oameni, nu te poți rezuma doar la obiective generale – oamenii sunt emoții, sunt nevoi, sunt energie și toate aceste lucruri nu pot fi ignorate. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor care și-au exprimat opiniile prin intermediul platformei undelucram.ro”, spune Luminița Florea, Director People & Culture.

Philip Morris România a fost recertificată în 2024, pentru al zecelea an la rând, ca Angajator de Top și de către Institutul Top Employers, care a evaluat mediul de lucru, integrarea noilor colegi, atragerea talentelor, politicile de dezvoltare şi training, starea de bine a angajaţilor (well-being), precum şi beneficiile şi recunoaşterea meritelor acestora.

ADVERTISEMENT

În momentul de faţă, Philip Morris România are peste 1.500 de angajaţi în divizia comercială din București și în divizia sa de producție din Otopeni.

Philip Morris International, companie de top din industria tutunului și pionier în cercetarea și dezvoltarea produselor fără fum la nivel global, este prezentă de peste 30 de ani în România. Prima filială locală a fost înfiinţată în 1993, iar în 1997 a început construcția fabricii din Otopeni, finalizată trei ani mai târziu, în 2000.

ADVERTISEMENT

Din 2017, fabrica de la Otopeni a fost transformată într-una de ultimă generație pentru produsele din tutun încălzit, în urma unei investiții totale de peste 600 milioane de dolari, iar în toamna anului 2023 Philip Morris a anunțat o investiție suplimentară de 130 de milioane de dolari în această fabrică.

ADVERTISEMENT