News

Piedone, atac la Ciolacu: ”Nu a fost niciodată ales direct de oameni”

Cristian Popescu Piedone a dezmințit zvonurile privind retragerea din cursa pentru PMB și a răspuns la atacurile lui Marcel Ciolacul cu un atac la adresa șefului PSD.
20.03.2024 | 22:34
Piedone atac la Ciolacu Nu a fost niciodata ales direct de oameni
Piedone, nou atac la Marcel Ciolacu Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 5 a respins zvonurile conform cărora s-ar retrage din cursa electorală pentru Primăria Capitalei sau că ar face jocurile PSD-ului.

Piedone, atac la Ciolacu: ”Nu a fost niciodată ales direct de oameni”

Cristian Popescu Piedone a răspuns și criticilor pe care i le-au adus Marcel Ciolacu și Cătălin Cîrstoiu în evenimentul de anunțare a candidatului PSD-PNL la primăria municipiului București.

ADVERTISEMENT

”M-am uitat pe înregistrare, e mai bine că nu m-am uitat în direct. Am văzut cum se vorbește mai mult despre tine într-o conferință de presă decât despre candidat, s-au aruncat vorbe nedrepte despre mine. (…)

Candidatul a stat 40 de minute între mămica și tăticu’, nepronunțându-i-i numele. Unul îl mângâia, altul îl apăra, să nu-l înțepe vreun țânțar, dar l-au înțepat ziariștii.

ADVERTISEMENT

Unde sunt oamenii notorii din PNL și PSD? De ce nu și-au asumat candidatura? De ce Ciolacu nu a vrut să ia Capitala să demonstreze că poate lua și Președinția? De ce nu Ciucă?

Ciolacu azi m-a pus pe tarabă făcându-mă prost, a zis cine sunt eu, cu cine o să stau eu la masă, a spus cine o să… Am deranjat clasa politică, ei sunt geloși pe mine pentru că nu au ce am eu cu milioanele lor băgate în campanii, priza la public.

ADVERTISEMENT

Au o problemă cu roaba pentru că nu au pus niciodată mâna pe ea. Președintele PSD nu a fost niciodată ales, nu a fost votat direct de oameni, a fost ori numit, ori ascuns pe o listă a partidului.

Este șef, dar nu lider, e ușor să fii șef, e foarte greu să fii lider. Îmi spune cine o să vină la mine. Cine nu o să vină niciodată la voi! Primul bărbat s-a luat de mine? Trebuia să lase copilul”, a declarat Cristian Popescu Piedone la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

”Candidez până voi câștiga Bucureștiul”

Primarul Sectorului 5 și-a reafirmat dorința de a merge până la capăt cu candidatura sa la Primăria Capitalei și spune că, cel mai probabil, atacurile lui Marcel Ciolacu i-au multiplicat alegătorii.

”Din punctul meu de vedere, să nu mai avem termeni ai interpretării sau al folclorului care circulă pe culoarele politice, în special ale PSD, se zvonește că m-aș retrage.

S-a vehiculat că eu fac jocurile PSD-ului, ale lui Ciolacu. S-a vehiculat că cu mâna mea și candidatura mea o va scoate pe Firea din joc din cauza jocurilor interne, a dorințelor unora de a lua partidul, de a candida la Președinție.

Nu renunț, candidez până voi câștiga Bucureștiul.

Domnul Cîrstoiu este probabil eminent în meseria pe care o practică, dar și eu am o meserie pe care mi-am clădit-o în 30 de ani. Azi Ciolacu a jignit inclusiv alegătorii mei, poate i-a și multiplicat”, a adăugat Piedone.

ADVERTISEMENT