News

Piedone, atac la PSD și PNL: ”Fabricați-mi câte dosare vreți! Nu mă doare nici măcar în cot!”

Edilul Sectorului 5 a ieși din nou public cu un mesaj dur la adresa PSD și PNL. ”A venit vremea să vă sting lumina!”, le transmite Cristian Popescu Piedone
06.03.2024 | 19:22
Piedone atac la PSD si PNL Fabricatimi cate dosare vreti Nu ma doare nici macar in cot
Primarul Sectorului 5, mesaj dur la adresa PSD și PNL Sursa foto: Facebook Cristian Popescu Piedone
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 5 a postat o nouă declarație belicoasă la adresa partidelor ce alcătuiesc coaliția de guvernare. Cristian Popescu Piedone le reproșează liberalilor și social-democraților că nu au făcut nimic pentru cei care i-au votat și poporul suferă.

Piedone, atac la PSD și PNL: ”Fabricați-mi câte dosare vreți! Nu mă doare nici măcar în cot!”

Edilul de la Sectorul 5 îi acuză pe membrii coaliției de guvernare că s-au lăsat îmbătați de putere și nu le pasă de cetățeni. Acesta a mai precizat că va fi o portavoce a cetățeanului, indiferent câte dosare i-ar fi ”fabricate”.

ADVERTISEMENT

”Domnilor, vorbește lumea străzii că multă apă s-a scurs pe Dâmbovița de când v-ați apucat să faceți doar… NIMIC.
Pe strada pestriță, domnilor, oamenii și-au pierdut zâmbetele în probleme și-n calcule de trai. Dimineața și seara și oricând urlă orologiul, pe strada pestriță… omul suspină și duce acasă povara nepriceperii voastre!

De acolo, din palate, poate că țara se vede ca-n publicitatea pe care o plătiți cu vârf colo și dincolo! Dar… credeți-mă că ÎN ȚARĂ E JALE! DĂRILE percepute de palatele voastre, RATELE contractate din nevoile vieții, MÂNCAREA cea musai necesară, NAVETA, GRĂDINIȚA și ȘCOALA COPIIILOR… atârnă tot mai greu în casele cetățenilor pe care vă prefaceți că vreți să-i ajutați!

ADVERTISEMENT

Înjurați-mă și urlați în gura mare că vorbesc în dorul lelii ca să-mi fac campanie electorală! Scrieți-mi pe Facebook că sunt pușcăriaș, că… așa mai departe! Trageți în mine cum puteți, fabricați-mi câte dosare vreți!”, a scris Piedone pe Facebook.

”A venit vremea să vă sting lumina!”

Cristian Popescu Piedone îi avertizează pe social-democrați și pe liberali că vor plăti la urne pentru faptul că au neglijat poporul și s-au crezut nemuritori.

ADVERTISEMENT

”CÂTĂ VREME TRĂIESC, VOI FI DOAR ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI! ȘI ÎI VOI FI MEREU… PORTAVOCE! De voi, domnilor, nu mă doare nici măcar în cot!

Vă știu pe toți… Pe destui… PUTEREA V-A ÎMBĂTAT ȘI V-A ȘTERS RAȚIUNEA ȘI SPIRITUL DE ȚARĂ! Și parte dintre înaintașii voștri s-au crezut împărați nemuritori! Dar… au sfârșit blamați, ștampilați invers!

ADVERTISEMENT

Vă scriu ca să vă reamintesc că anul este lung… Că după vară vine toamna mereu… Și pentru o iarnă caldă… aveți nevoie de mult, mult, mult combustibil adecvat!

La epilog, vă spun doar că… A VENIT VREMEA SĂ VĂ STING LUMINA!”, a mai scris primarul Sectorului 5.

ADVERTISEMENT