News

Piedone, cel mai dur atac împotriva lui Nicușor Dan. „Ești cerșetor, păcălitor și șmecher”

Cristian Popescu Piedone îl atacă la baionetă pe Nicușor Dan. „Nu ești doar arogant și leneș, ești cerșetor, păcălitor și șmecher”
11.04.2024 | 08:40
Piedone cel mai dur atac impotriva lui Nicusor Dan Esti cersetor pacalitor si smecher
Piedone spune că Nicușor Dan vrea „să facă avere din pomană publică” / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, l-a atacat deosebit de dur pe actualul primar general, Nicușor Dan, după ce a acesta și-a redeschis site-ul de campanie și a făcut un apel la bucureșteni pentru donații.

Piedone: „Cum vrea pomanagiul să facă avere din pomană publică”

Cristian Popescu Piedone l-a atacat în termeni duri pe Nicușor Dan, după ce acesta le-a spus bucureștenilor că și-a redeschis site-ul de campanie și că pot face donații pentru „candidatul independent Nicușor Dan”.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul Facebook, având ca titlu „Ziua cerșetorilor”, Piedone îl califică pe primarul general drept un „pomanagiu” care vrea „să facă avere din pomană publică” și că „doi dintre donatori au primit deja contracte pe bani publici”. Prezentăm integral postarea lui Cristian Popescu Piedone:

„ZIUA CERȘETORILOR!

Sau… CUM VREA POMANAGIUL SĂ FACĂ AVERE DIN POMANĂ PUBLICĂ! ÎNTR-O ȚARĂ NECONDUSĂ DE VIRGILI, AR TREBUI SĂ DAI CU SUBSEMNATUL !

ADVERTISEMENT

CERȘETORIA, în România NOASTRĂ pe care o desconsiderați de la religie și până la cetățean, ESTE INTERZISĂ! Simți că pierzi, și vrei să mai aduni ceva în teșcherea?

NU-ȚI AJUNGE… CÂT/CÂTE… ? CÂT AI NEVOIE? CÂT TREBUIE SĂ-ȚI DONEZE FIECARE OM BUN DIN BUCUREȘTI, CA SĂ PLECI… hm… departe?

ADVERTISEMENT

OBSERV CĂ DOI DINTRE DONATORI AU PRIMIT DEJA CONTRACTE PE BANI PUBLICI, IMPECABILULE!!!!.  Sper ca în mandatul virgililor… să existe DNA!

Sper să le povestești dimineață la cafea… CĂ EȘTI IMACULAT! Apropo: parcă tot așa ai primit 500.000 de euro cadou, nu? Din donații? Că… așa ai scris în declarația de avere, IMACULATULE!!!

ADVERTISEMENT

CERI DATELE DIN BULETINE?. Serios? DE CE ÎȚI TREBUIE ADRESE, SERII DE BULETIN, CNP-uri? Pentru asediu ELECTORAL cu sms-uri care te lauda ca pe ultimul samaritean?.

Ți-e frică! Ultimul sondaj v-a golit punga și ai trecut la cerșit?. Păi… MINCIUNA ELECTORALĂ TELEVIZATĂ… COSTĂ!

Că și aia au salarii, curent, gaze, apă, salariați… taxe… etc!. Cât a fost nota la ultimul sondaj, cerșetorule?. Plătește USR?. Sau plătește Șică Mandolină? Că alt reper… n-am!. Că… TREI PARTIDE TE SUSȚIN ȘI TE FINANȚEAZĂ, INDEPENDENTULE!!!!. SPUI CĂ ROMÂNII CARE MĂ SUSȚIN SUNT INTERLOPI?

Și mamaia Maria de la taraba din colț, Rahova cu Ferentari mă va vota!. De ce o faci interlopă?. Și familia lui nea Fane din Sebastian mă votează! De ce îi faci interlopi?

Ai lenevit trei ani și jumătate și acum ești DISPERAT SĂ RĂMÂI ÎN SERVICIU?. Din tot ce ai promis, N-AI REALIZAT ABSOLUT NIMIC!. De acum, nu ești DOAR AROGANT, ȘI LENEȘ! Ești CERȘETOR, PĂCĂLITOR ȘI ȘMECHER!”.

Nicușor Dan, cea mai bună poziție în sondaje

Cu ocazia redeschiderii site-ului de campanie, Nicușor Dan a spus că există o „șansă reală” ca alegerile pentru Primăria Capitalei să fie câștigate de Cristian Popescu Piedone. „Pare ireal”, a spus Dan, „dar suntem în această situație”.

Primarul general a mai spus că va fi o campanie electorală „dificilă” și că mobilizarea electoratului va face diferența între candidați. Un recent sondaj îl creditează pe Nicușor Dan cu 37,1% din voturile bucureștenilor. Locul doi este ocupat de Piedone, cu un procent de 30%, urmat de medicul Cătălin Cîrstoiu, cu 17,4%.

 

 

ADVERTISEMENT