News

Nicușor Dan, declarații în premieră despre posibila victorie a lui Piedone. „Pentru mulți dintre noi pare ireal”

Nicușor Dan, deja învins de Cristian Popescu Piedone? Declarații șoc ale primarului general al Capitalei despre candidatul PUSL
09.04.2024 | 17:22
Nicusor Dan declaratii in premiera despre posibila victorie a lui Piedone Pentru multi dintre noi pare ireal
Nicușor Dan spune că există „o șansă reală”” ca primarul Bucureștiului să fie Piedone / Foto: Facebook, Nicusor Dan
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat marți că „există o șansă reală” ca Primăria Bucureștiului să fie câștigată de contracandidatul său Cristian Popescu Piedone.

Nicușor Dan își lansează site-ul de campanie

Nicușor Dan a anunțat într-un video pe pagina sa Facebook că și-a lansat, marți, site-ul de campanie, prin care a declarat că vrea să comunice cu locuitorii din București pe durata alegerilor, site în care a pus realizările principale ale mandatului său.

ADVERTISEMENT

„Vă anunț că am redeschis site-ul de campanie nicusordan.ro, este site-ul pe care am pus principalele realizări ale acestui mandat și prin care vom comunica în campanie cu toți cei care vor să afle informații despre București și despre această campanie”, a declarat primarul general, într-o conferință de presă ținută în aer liber.

Un „buton de donații”

Nicușor Dan a mai spus că site-ul respectiv are un „buton de donații” și a făcut un apel către bucureșteni să doneze pentru „candidatul independent Nicușor Dan”, explicând că, potrivit legislației în vigoare, subvențiile nu ajung la canditați independenți ci numai la partidele politice.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important, acesti site are un buton de donații și fac un apel bucureștenilor să doneze pentru candidatul independent Nicușor Dan. După cum știți, există în legislația din România subvenții pentru politicieni dar ele se fac către partidele politice, niciodată către candidații independenți”, a spus primarul general.

„Și este important ca, din punctul de vedere al resurselor financiare să fim în condiții egale, de aceea fac apel la bucureștenii care sunt interesați de campania electorală să doneze”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Scenariul „ireal”: Piedone la Primăria Capitalei

Suprinzător, Nicușor Dan a atras atenția unei situații ce pare, potrivit lui, „ireală” dar care o „șansă reală” să devină realitate. Anume ca candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone, să câștige bătălia pentru Primăria Capitalei. De aceea, a spus el, a făcut un apel pentru donații, pentru a ajunge să mobilizeze cât mai mulți simpatizanți.

„Vreau să mai spun un lucru foarte important, chiar dacă pentru mulți dintre noi pare ireal. Există o șansă reală ca, la sfârșitul acestor alegeri, primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

Pare ireal dar suntem în această situație. Va fi o campanie electorală foarte dificilă, șansele sunt pentru cine mobilizează mai mult dintre simpatizanții săi, dintre mine și Cristian Popescu Piedone. De aceea este important pentru a ajunge la câți mai mulți bucureșteni să avem mijloace și de aceea am făcut acest apel la donații din partea bucureștenilor”, a declarat Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT