News

Piedone își cheamă adversarii la dezbateri în piețe. Primele ”împunsături” cu Cătălin Cîrstoiu

Primarul Sectorului 5, candidat la Primăria Capitalei, a anunțat că ia o pauză de la televiziuni și își așteaptă adversarii la dezbateri în piețe.
21.03.2024 | 00:10
Piedone isi cheama adversarii la dezbateri in piete Primele impunsaturi cu Catalin Cirstoiu
Piedone ia o pauză de la televiziuni și își cheamă adversarii la dezbateri în piețe Sursa foto: hepta / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a anunțat că ia o pauză de la prezența în studiourile de televiziune și că nu-și dorește să mai participe la dezbateri sterile, cu întrebări regizate.

Piedone își cheamă adversarii la dezbateri în piețe

Acest lucru nu înseamnă că se retrage din viața publică, a precizat edilul de la Sectorul 5, ci doar că va fi prezent în mijlocul oamenilor și la muncă.

ADVERTISEMENT

”Vreau să anunț că e ultima intervenție într-un studio de televiziune. Voi lua o pauză, voi lăsa să-și prezinte contracandidații, iar în perioada campaniei legale de cele 30 de zile…

Eu nu mai apar în platouri de televiziune plătite cu bani de la partide sau în decursul anilor sau știm ce se întâmplă fiecare cu simpatia televiziunii respective sau așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Nu, nu, nu (nu înseamnă că mă retrag n.r.). Unde să mă retrag? Mă retrag acolo de unde provin, între oameni. Nu mă retrag din nicio viață publică, mă găsiți unde vreți dumneavoastră, între oameni pe stradă, la muncă.

Dar nu vin într-un studio, într-o combatere sterilă sau cu întrebări regizate. Îi aștept pe domniile lor, în data de 16 mai, contracandidații mei în Piața Obor, pe 26 mai în târgul Vitan Bârzești. Pe 30 mai în Parcul Herăstrău. Pe 6 iunie în Piața Unirii, în fața magazinului Unirea”, a declarat Cristian Popescu Piedone la Digi24.

ADVERTISEMENT

Primele ”împunsături” cu Cătălin Cîrstoiu

După ce Cristian Popescu Piedone a ironizat prezentarea lui Cătălin Cîrstoiu drept candidat PSD-PNL la Primăria Bucureștiului, spunând că că medicul a venit între mama și tata, între Ciolacu și Ciucă, și că primăria nu se conduce cu mănuși chirurgicale, candidatul Coaliției a replicat că nu dorește să comenteze astfel de declarații.

“Nu vreau să comentez sau să ascult astfel de lucruri. Eu nu cred că Bucureștiul din 2024 își dorește astfel de abordări. Bucureștenii sunt oameni frumoși care merită altceva.

ADVERTISEMENT

Cetățenii acestui oraș au acces la informații. Nu cred că acest electorat poate să suporte o asemenea abordare.

Eu, ca cetățean, merg prin piețe, merg în parcuri, duc copilul cu tramvaiul și metroul. Trebuie să conștientizăm că este timpul unei resetări. Eu aș reprezenta cu onoare Bucureștiul“, a declarat Cătălin Cîrstoiu la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT